Перейти до публікації

Глупые вопросы о спорте

Outlawif

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
почему нельзя заниматся в зале ежедневно? ..

м"язи ростуть дома на дивані

заняття в залі - 30% успіху, а ще 70%, що відділяють тебе від атлета, це відпочинок та харчування

можна займатись хоч кожен день якщо твоя ЦНС та м"язи будуть відновлюватись, але т.я. ти цього не зможеш проконтролювати ти зможеш зловити перетренованість або плато і з цього буде дуже важко вийти

тим паче, навіщо вигадувати велосепед - вже давно придумані програми для новачків, для тих хто рік в залі відзаймався, для натуралів і для хіміків, для тих хто більше ніж рік, ніж два і т.д.

судячи з твого питання - ти новачок, пошукай на форумі відповідну тему - повір, з цього буде більше ефекту ніж з щоденних занять, які тобі чере місяць набриднуть бо нічого не буде рости і буде займати левову частку твого вільного часу і ти закинеш ББ і світ можливо втратить українського катлера

если я чувствую что могу хоть каждый день посещать зал,

недопрацьовуєш на тренуваннях

• Відповіді 13,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1198

• OlegRO

845

• 81eg

585

• Valery

536

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 1 198 публікацій

• OlegRO

OlegRO 845 публікацій

• 81eg

81eg 585 публікацій

• Valery

Valery 536 публікацій

Опубліковано:

доречі "плато"

я коли тільки починав читати кучу всякого, багато в кого були такі проблеми, куча людей в неті писали про плато, а в нас на форумі щось дуже рідко (мені здається взагалі ніхто) про це не згадує - це мабуть через те, що з нами є такі люди, як ... перелічувати не буду, але ми ж знаємо своїх героїв з світлими головами в лице навіть (вала зі спини ))) )

Опубліковано:
доречі "плато"

я коли тільки починав читати кучу всякого, багато в кого були такі проблеми, куча людей в неті писали про плато, а в нас на форумі щось дуже рідко (мені здається взагалі ніхто) про це не згадує - це мабуть через те, що з нами є такі люди, як ... перелічувати не буду, але ми ж знаємо своїх героїв з світлими головами в лице навіть (вала зі спини ))) )

Дякую за вичерпну выдповідь .. :ay:

Опубліковано:
доречі "плато"

плато это типа достиг здоровенных сисек и жима 160х15 и дальше ни в какую?

Опубліковано:

Плато: :))

Плато́ (фр. plateau, от plat — «плоский») — возвышенная равнина с ровной или волнистой слабо расчленённой поверхностью, ограниченная отчётливыми уступами от соседних равнинных пространств;

Опубліковано:

ну щось в тому роді:

коли не можеш зсунутись по результатах ні на крок далі

Опубліковано: (змінено)
просто читаю форум.. смотрю программы, и всюду речь идёт о 3 х разовых тренировках.. типа отдыхать много нужно .. и т.д.. вот решил поинтересоватся имеет ли это смысл если я чувствую что могу хоть каждый день посещать зал, итак 5 дней там.. 3 силовые и 2 кардио.. а что если вместо кардио также силовые.. хочется разобратся лучше в вопросе.

Три дня в неделю это некая усредненная норма для новичков. Зависит от очень многих факторов. Нагрузка должна быть адекватна подготовленности. А раскидать нагрузку по дням недели можно очень по-разному. Можно одну и ту же нагрузку на 6 дней раскидать, а можно очень тяжело 2 дня позаниматься.

Проще конечно, не "изобретать велосипед", а брать программу обкатанную на практике. Коих море.

Змінено користувачем nameless one
Опубліковано: (змінено)

Народ, пойдет ли сия тенировка для новичка? , если есть что добавить/изменить - буду рад выслушать.

Показать

День 1 - спина и бицепс

Разминка

Гиперэкстензии 3*15

Становая тяга, 2x10

Тяга штанги в наклоне, 3x8

Подтягивания широким хватом, 3x макс.

Подъем штанги на бицепс, 2x12

упражнение на пресс 3 отказных сета

Заминка

День 2 - ноги и трицепс

Разминка

Приседания со штангой 3x6

Жим ногами 2x18

Подъем на носках сидя, 3x15

Жим лежа узким хватом 2x12

Французский жим 1x12

упражнение на пресс 3 отказных сета

Заминка

День 3 - грудь, плечи

Разминка

Жим лежа широким хватом, 5x5

Отжимания на брусьях, 3 отказных сета

Армейский жим, 3x8

Разведение гантелей в стороны в наклоне,2x12

Заминка

Змінено користувачем A1akazam
Опубліковано:

нічого крамольного нема

на ноги мало вправ і на дельти маловато

а ще дивна компоновка - ноги/тріцесп, груди/дельти. чому так?

Опубліковано:

для новичка не пойдет.

3 дневный сплит тебе не нужен+ много упражнений.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...