Outlawif Опубліковано: 21 січня 2013 Автор Опубліковано: 21 січня 2013 Как я понял этот жим исключает работу плеч (или сводит к минимуму) и включает работу широчайших. Неа, ничего подобного. Не заметил сразу ) Работает все то же самое, только под другими углами. В верхней точке сокращение грудных сильнее, чем обычным хватом при аналогичной ширине. Когда-то Энтони Кларк установил мировой рекорд в жиме лежа таким хватом. Сейчас в большинстве федераций пл он запрещен. Хз почему )
dontsxe Опубліковано: 21 січня 2013 Опубліковано: 21 січня 2013 чойта? Искал картинку, и вот за одно такое вот прочитал) Не сам придумал) Надо будет у него спросить, а то дядя титулованный, может у него на этот счет свое методике
badgoodevil Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 Уважаемые Знатоки!внимание,вопрос :bq: подскажите плиз,чтобы плюсики ставить в репутацию что нужно?определённое количество сообщений набрать?
badgoodevil Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 0utlaw,спасибо))Вы прелесть :ppc:
vlad_leo Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 шо таке пептиди? шо, куди, для чого, скільки... і т.д.? чи можна їх використовувати замість привичної фарми чи разом із нею? можна їх ставити людям не знайомим з фармою? просто не цікавився цим питанням, тому пропускав всі теми про них повз очі. в яких темах на форумі я можу найти відповіді на ці питання???
dj_doom Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 шо таке пептиди? шо, куди, для чого, скільки... і т.д.? чи можна їх використовувати замість привичної фарми чи разом із нею? можна їх ставити людям не знайомим з фармою? просто не цікавився цим питанням, тому пропускав всі теми про них повз очі. в яких темах на форумі я можу найти відповіді на ці питання??? https://ironflex.com.ua/phorum/index.php?showtopic=2765 ну и там же в разделе еще есть..
Buttler Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 "Глупый" гантельный вопрос. Как, не особо изголяясь, добавить вес к гантели при тяге в наклоне? В зале слабенький гантельный ряд, самая большая - 26 кг. Есть отдельный ряд маленьких гантелек 1-10кг. Пока навскидку думается, что можно как-то с помощью лямки (тяну с ними) попробовать приматывать дополнительную маленькую гантель. Хотя... У кого какие соображения? Может кто уже сталкивался с подобным преткновением. PS. Знаю, самым объективным будет совет сменить зал. Но кроме этого все устраивает, и цена и зал совсем под домом.
vlad_leo Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 https://ironflex.com.ua/phorum/index.php?showtopic=2765 ну и там же в разделе еще есть.. ага дякую... я от якраз про hgh 176-191 темку читав.. і зробив висновок шо любителю і з % жиру більше 20% - юзати це фрагмент толку мало і дорого.. того ж ефекту можна досягнути дієтою+кардіо+карнітин чи ЕКА і ще й зеономити на квіти коханій) про решту буду читати..
OlegRO Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 "Глупый" гантельный вопрос. Как, не особо изголяясь, добавить вес к гантели при тяге в наклоне? В зале слабенький гантельный ряд, самая большая - 26 кг. Есть отдельный ряд маленьких гантелек 1-10кг. Пока навскидку думается, что можно как-то с помощью лямки (тяну с ними) попробовать приматывать дополнительную маленькую гантель. Хотя... У кого какие соображения? Может кто уже сталкивался с подобным преткновением. PS. Знаю, самым объективным будет совет сменить зал. Но кроме этого все устраивает, и цена и зал совсем под домом. тяните штангу
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз