yobilovus Опубліковано: 12 березня 2013 Опубліковано: 12 березня 2013 Я вот всегда подумывал ставить себе будильник и пить ночью прот с бананом. До практики дело не доходило. Есть в этом какие-то плюсы? или достаточно наночь поесть творога с бананами? плюси є однозначно з точки зору практики - важко, і доцільно лише на певних рівнях тренованості ти протягом дня приймаєш їжу кожні 3-4 години, а вночі залишаєш організм без їжі на 8-9 годин я наприклад якщо двічі не повечеряю то заснути через голод неможу, а якщо якимось дивом засну - то прокидаюсь дико голодний
tan4eg Опубліковано: 12 березня 2013 Опубліковано: 12 березня 2013 а зачем на ночь бананы, по ходу дела, они ни к чему на ночь.
yobilovus Опубліковано: 12 березня 2013 Опубліковано: 12 березня 2013 а зачем на ночь бананы, по ходу дела, они ни к чему на ночь. а хто писав що потрібні? хоча шкоди від них не буде перед сном - кисломолочного сиру, банана і пів-літри молока - в блендер і випити - те що треба )
Ark Опубліковано: 12 березня 2013 Опубліковано: 12 березня 2013 плюси є однозначно... ... если ты профи билдер которому нужно кормить тушку в 130-150 кг. В остальных случаях НЕОБХОДИМОСТИ жрать среди ночи нету.
dontsxe Опубліковано: 12 березня 2013 Опубліковано: 12 березня 2013 Бананы - самый доступный, удобный и вкусный источник углеводов для меня. На ночь ем, потому что набираю вес + творог с ним вкуснее намного)
yobilovus Опубліковано: 12 березня 2013 Опубліковано: 12 березня 2013 В остальных случаях НЕОБХОДИМОСТИ жрать среди ночи нету. для середньостатистичного набираючого масу атлета перекус серед ночі принесе більше користі ніж його відсутність прямої необхідності немає
Oliver1993 Опубліковано: 12 березня 2013 Опубліковано: 12 березня 2013 достатньо олівер - не заморочуйся - вийшов з тренування - з"їв банан, по дорозі випик коктейль, дома поїв, походив, ще раз поїв, перед сном поїв кисломолочного сиру, вночі прокинувся - випив коктейль, зранку прокинувся - поїв і т.д. щоколадні батончики не наш варіант зовсім, від солодощів треба відмовитись просто я щас делаю так сразу после трени ем батончик там 53 угля) на 100 грамм батончика выходит 60 углей тоесть 30 углей я закидываю и через час ем грудку 150 грамм + гречка,рис,макароны 150 грамм. потом через часика 2 еще я ем творог 200 грамм + пол литра молока и через час это 23:00 я ложусь спать) тогда вместо батончика буду есть пару бананов? вполне хватит? и через час ем не сильно поздно? может тогда прикупить ксб с мальтой?
Ark Опубліковано: 12 березня 2013 Опубліковано: 12 березня 2013 Ты шо, нельзя так, целый час твой организм на одном батончике или паре бананов не продержится.
dontsxe Опубліковано: 12 березня 2013 Опубліковано: 12 березня 2013 Oliver1993, не парься ты, съешь 1-2 банана и иди домой кушать нормально. Недавно писали, что организм и день может продержаться на пустой желудок и ничего не случиться. А ты тут за какие-то минуты говоришь.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз