Перейти до публікації

Глупые вопросы о спорте

Outlawif

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Креатин лучше ПОСЛЕ еды.. Так как он транспортируется к клеткам при помощи инсулина. А выброс инсулина, ясное дело, происходит уже ПОСЛЕ приёма пищи.

Употребляю его вместе с виноградным соком (для инсулина). Тяжело что-то говорить по этому поводу. Прибавка в массе и силе устраивает полностью. Думаю пока не стоит менять привычку. ИМХО.

• Відповіді 13,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1198

• OlegRO

845

• 81eg

585

• Valery

536

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 1 198 публікацій

• OlegRO

OlegRO 845 публікацій

• 81eg

81eg 585 публікацій

• Valery

Valery 536 публікацій

Опубліковано:
Как вам такая идея приема спортпита?

Утром натощак креатин, после завтрака коплекс витамин, перед тренировкой bcaa, после тренировки bcaa и прот, перед сном прот.

Еще так не делаю, но хочу попробовать. Какие я сделаю ошибки?

Якщо п'єш моногідрат, то пий його вранці з медом (1 порція), другу порцію пий після тренування разом з коктейлем. Якщо п'єш креалкалін, то його можна і без меду. І так добре працює. Перед сном краще пий не протеїн, а поїж гречки з грудками або кисломочний сир з йогуртом. І посеред ночі я би випив протеїновий коктейль. Зрозуміло, що все це моє ІМНО.

Опубліковано: (змінено)
Якщо п'єш моногідрат, то пий його вранці з медом (1 порція), другу порцію пий після тренування разом з коктейлем. Якщо п'єш креалкалін, то його можна і без меду. І так добре працює. Перед сном краще пий не протеїн, а поїж гречки з грудками або кисломочний сир з йогуртом. І посеред ночі я би випив протеїновий коктейль. Зрозуміло, що все це моє ІМНО.

Моногидрат, з медом теж п"ю, коли що більше хочеться.

А навіщо посеред ночі прот пить?

І вавіщо після тренування креатин? Я його споживаю 5 гр. в день, чи краще поділити по 2,5 гр. на два рази? Чув що більше 5 гр. в день його не потрібно. Немає сенсу.

Змінено користувачем Cell
Опубліковано:
Моногидрат, з медом теж п"ю, коли що більше хочеться.

А навіщо посеред ночі прот пить?

https://sportaim.ru/index.php/faq/2011-02-1...-03-09-20-04-36

https://maxfit.org.ru/index.php?option=com_...opic=32&Itemid=

А по факту, то занадто довго організм без жрачки. У всякому разі у мене при включенні нічних коктейлів набір маси відбувався швидше.

Я моногідрат креатину ділив на два прийоми. 2,5-3 грами за раз. Креалкаліна в половину менше.

Змінено користувачем Bund
Опубліковано:
А по факту, то занадто довго організм без жрачки. У всякому разі у мене при включенні нічних коктейлів набір маси відбувався швидше.

Може спробую. Цікаво що буде.

Я креатин ділив на два прийоми. 2,5-3 грами вдень. Креалкаліна в половину менше.

Який приріст це давало в масі за місяць, який у тебе стаж та вага?

Може спробую. Цікаво що буде.

Який приріст це давало в масі за місяць, який у тебе стаж та вага?

Я починав тренуватися майже в 16 років. З 60-65 кг я виріс до 78 кг в 19. Потім армія. І до штанги не підходив дуже і дуже довго. В 30 років почав тренуватися. Важив тоді десь 75 кг. За два роки моя вага стала 91 кг. Ожирінням не страждаю. Все це на суху без вітамінів. В профілі ріст, вага і антропометрія зазначені.

Змінено користувачем Bund
Я починав тренуватися майже в 16 років. З 60-65 кг я виріс до 78 кг в 19. Потім армія. І до штанги не підходив дуже і дуже довго. В 30 років почав тренуватися. Важив тоді десь 75 кг. За два роки моя вага стала 91 кг. Все це на суху без вітамінів. В профілі ріст, вага і антропометрія зазначені.

Я до армії займався майже 2 роки (вага була 55-60, майже не набирав вагу). Потім 10 років перерви. Ось з літа знов повернувся. В липні важив 63 кг при зрості 166. Жодних проявів м"яся на собі не бачив. Зараз щось трохи з"явилось, зменшилась талія, вага 70 кг.

Змінено користувачем Cell
Опубліковано:

кажется я вовремя...

Вопрос такой: думаю смешивать прот и креатин и заливать это все водой или молоком, и принимать это перед тренировкой. Разумно ли это?

Опубліковано:
кажется я вовремя...

Вопрос такой: думаю смешивать прот и креатин и заливать это все водой или молоком, и принимать это перед тренировкой. Разумно ли это?

Креатин лучше уж употреблять с углеводами, доставка к мышцам лучше будет.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...