Перейти до публікації

Глупые вопросы о спорте

Outlawif

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Знаєш, більше півхлібини не виходить за раз.))))))))))))

ога, канечно) я "кирпичик" в 600 гр утоптал с молоком в легкую.

потом была проблема, хотел лечь спать, а оно вылазило)

• Відповіді 13,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1198

• OlegRO

845

• 81eg

585

• Valery

536

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 1 198 публікацій

• OlegRO

OlegRO 845 публікацій

• 81eg

81eg 585 публікацій

• Valery

Valery 536 публікацій

Опубліковано:

Я зараз хліб дуже рідко їм. Начитався страшилок, що він хліба лише пузо з дупою росте і практично відмовився від споживання. Зараз задумався про джерело вуглеводів, бо каш багато не з'їм, макаронів також. Доводиться шукати альтернативу.

Опубліковано:

Мальта? или гейнер с кашкой.

зы малому вводили прикорм детских каш) не захотел есть, у меня счас 8 коробок по кг разных гарных углей)

Опубліковано:
Мальта? или гейнер с кашкой.

зы малому вводили прикорм детских каш) не захотел есть, у меня счас 8 коробок по кг разных гарных углей)

Мальта ж наче швидкий вуглевод. Бо сала набирати не дуже то і хочеться.

А каши малий їсть. Правда відмовляється останнім часом, але тут різні ігри допомагають.

Опубліковано:
Мальта ж наче швидкий вуглевод. Бо сала набирати не дуже то і хочеться.

А каши малий їсть. Правда відмовляється останнім часом, але тут різні ігри допомагають.

да, мальта - быстрый углевод. Тут по ходу без Аутло не разобраться, почему она так широко применяется в спортивном питании.

Опубліковано:
відмовляється останнім часом, але тут різні ігри допомагають.

а з тобою нема кому в ігри пограти, може в тебе більше вуглеводів влізе? )))))

по темі - спробуй добавити хліб з хлібопічки в раціон, почнеш набирати сальце, виключиш.

я просто не уявляю як порахувати калорійність домашнього хліба, хіба десь шукати в неті, але теж не зрозуміло як її вираховували

Опубліковано: (змінено)

2Bund, попробуй кукурузную кашу.

Делаю такой "хлебец". Кукурузная крупа и вода 1:3. Все засыпаю в мульти или в кастрюлю. Когда приготовилась, даю ей остыть. Потом нарезаю как хлеб.

Почитай о итальянской поленте или молдавской мамалыге.

Змінено користувачем ReMax
Опубліковано:

і десь на форумі був рецепт печеньок з вівсянки - я думаю теж може стати в нагоді

Опубліковано:

Тоже интересует вопрос по поводу хлеба, я покупаю детям листовой лаваш, там написано,что на сто грамм продукта - 9 грамм белка и 37 грамм углеводов, вот эти 37 грамм углей - быстрые? По сути лаваш делается из воды и муки, там наверное даже яйца не добавляют

Опубліковано:
2Bund, попробуй кукурузную кашу.

Делаю такой "хлебец". Кукурузная крупа и вода 1:3. Все засыпаю в мульти или в кастрюлю. Когда приготовилась, даю ей остыть. Потом нарезаю как хлеб.

Почитай о итальянской поленте или молдавской мамалыге.

Я серед каш можу їсти лише гречку, вівсянку та рис. Все інше лізе назад. В буквальному значенні. В армії нажерся різних пшонок, ячек та різної лабуди.

а з тобою нема кому в ігри пограти, може в тебе більше вуглеводів влізе? )))))

по темі - спробуй добавити хліб з хлібопічки в раціон, почнеш набирати сальце, виключиш.

я просто не уявляю як порахувати калорійність домашнього хліба, хіба десь шукати в неті, але теж не зрозуміло як її вираховували

Стосовно калорійності, то там все просто. Кількість борошна та цукру відома. Звідси і цифри.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...