Skodnik Опубліковано: 3 липня 2013 Опубліковано: 3 липня 2013 Знаєш, більше півхлібини не виходить за раз.)))))))))))) ога, канечно) я "кирпичик" в 600 гр утоптал с молоком в легкую. потом была проблема, хотел лечь спать, а оно вылазило)
Bund Опубліковано: 3 липня 2013 Опубліковано: 3 липня 2013 Я зараз хліб дуже рідко їм. Начитався страшилок, що він хліба лише пузо з дупою росте і практично відмовився від споживання. Зараз задумався про джерело вуглеводів, бо каш багато не з'їм, макаронів також. Доводиться шукати альтернативу.
Skodnik Опубліковано: 3 липня 2013 Опубліковано: 3 липня 2013 Мальта? или гейнер с кашкой. зы малому вводили прикорм детских каш) не захотел есть, у меня счас 8 коробок по кг разных гарных углей)
Bund Опубліковано: 3 липня 2013 Опубліковано: 3 липня 2013 Мальта? или гейнер с кашкой. зы малому вводили прикорм детских каш) не захотел есть, у меня счас 8 коробок по кг разных гарных углей) Мальта ж наче швидкий вуглевод. Бо сала набирати не дуже то і хочеться. А каши малий їсть. Правда відмовляється останнім часом, але тут різні ігри допомагають.
andreyyy Опубліковано: 3 липня 2013 Опубліковано: 3 липня 2013 Мальта ж наче швидкий вуглевод. Бо сала набирати не дуже то і хочеться. А каши малий їсть. Правда відмовляється останнім часом, але тут різні ігри допомагають. да, мальта - быстрый углевод. Тут по ходу без Аутло не разобраться, почему она так широко применяется в спортивном питании.
yobilovus Опубліковано: 3 липня 2013 Опубліковано: 3 липня 2013 відмовляється останнім часом, але тут різні ігри допомагають. а з тобою нема кому в ігри пограти, може в тебе більше вуглеводів влізе? ))))) по темі - спробуй добавити хліб з хлібопічки в раціон, почнеш набирати сальце, виключиш. я просто не уявляю як порахувати калорійність домашнього хліба, хіба десь шукати в неті, але теж не зрозуміло як її вираховували
ReMax Опубліковано: 3 липня 2013 Опубліковано: 3 липня 2013 (змінено) 2Bund, попробуй кукурузную кашу. Делаю такой "хлебец". Кукурузная крупа и вода 1:3. Все засыпаю в мульти или в кастрюлю. Когда приготовилась, даю ей остыть. Потом нарезаю как хлеб. Почитай о итальянской поленте или молдавской мамалыге. Змінено 3 липня 2013 користувачем ReMax
yobilovus Опубліковано: 3 липня 2013 Опубліковано: 3 липня 2013 і десь на форумі був рецепт печеньок з вівсянки - я думаю теж може стати в нагоді
HusH Опубліковано: 3 липня 2013 Опубліковано: 3 липня 2013 Тоже интересует вопрос по поводу хлеба, я покупаю детям листовой лаваш, там написано,что на сто грамм продукта - 9 грамм белка и 37 грамм углеводов, вот эти 37 грамм углей - быстрые? По сути лаваш делается из воды и муки, там наверное даже яйца не добавляют
Bund Опубліковано: 3 липня 2013 Опубліковано: 3 липня 2013 2Bund, попробуй кукурузную кашу. Делаю такой "хлебец". Кукурузная крупа и вода 1:3. Все засыпаю в мульти или в кастрюлю. Когда приготовилась, даю ей остыть. Потом нарезаю как хлеб. Почитай о итальянской поленте или молдавской мамалыге. Я серед каш можу їсти лише гречку, вівсянку та рис. Все інше лізе назад. В буквальному значенні. В армії нажерся різних пшонок, ячек та різної лабуди. а з тобою нема кому в ігри пограти, може в тебе більше вуглеводів влізе? ))))) по темі - спробуй добавити хліб з хлібопічки в раціон, почнеш набирати сальце, виключиш. я просто не уявляю як порахувати калорійність домашнього хліба, хіба десь шукати в неті, але теж не зрозуміло як її вираховували Стосовно калорійності, то там все просто. Кількість борошна та цукру відома. Звідси і цифри.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз