Перейти до публікації

Глупые вопросы о спорте

Outlawif

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 13,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1198

• OlegRO

845

• 81eg

585

• Valery

536

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 1 198 публікацій

• OlegRO

OlegRO 845 публікацій

• 81eg

81eg 585 публікацій

• Valery

Valery 536 публікацій

Опубліковано:

я всегда как за 10кг считаю)

Опубліковано:

а я при заняттях гриф враховую лише олімпійку при вільній вазі, заморочуватись з вираховуванням некруглих одиниць - шкода часу )

якщо постійно вести облік ваг, то чи ти робиш ПШНБ 20 чи 28 один фіг )

Опубліковано:

так то не важко дуже,начеб-то , у меня в залі 20-олімпійский,по 18 трохи корочші ну і гнутий та прямий маленькі за 10 йдуть)

Опубліковано:
так то не важко дуже,начеб-то , у меня в залі 20-олімпійский,по 18 трохи корочші ну і гнутий та прямий маленькі за 10 йдуть)

Вот это рпавильно!

Опубліковано:
я всегда как за 10кг считаю)

Так многие считают... С арифметикой, обычно, у народа плохо, а прибавлять к весу блинов 10, а не 7 - проще :bo: .

Опубліковано: (змінено)
Так многие считают... С арифметикой, обычно, у народа плохо, а прибавлять к весу блинов 10, а не 7 - проще :bo: .

Так может того-этого, и с блинами не заморачиваться? Считать их все по 10 кг, какая разница в конце-концов большие они или маленькие. :bt:

Змінено користувачем inimak
Опубліковано: (змінено)
Так может того-этого, и с блинами не заморачиваться? Считать их все по 10 кг, какая разница в конце-концов большие они или маленькие. :bt:

Можно ). А какая, куй, разница какой вес ты на бицепс поднимаешь ? Главное, чтоб прогресс был - в первую неделю - 20 кг, во вторую - 30 кг, и т.д. - по десяткам прибавляя ))). А какой там вес на самом деле - не столь важно...

Змінено користувачем Val
Опубліковано:
Можно ). А какая, куй, разница какой вес ты на бицепс поднимаешь ? Главное, чтоб прогресс был - в первую неделю - 20 кг, во вторую - 30 кг, и т.д. - по десяткам прибавляя ))). А какой там вес на самом деле - не столь важно...

Вот те раки вчера были по 5 ну-у очень большие, а сегодня по 3, но оче-ень маленькие (С) Жванецкий. ))

Опубліковано:

я про це й писав - яка різниця якщо ти постійно робиш грифом ПШНБ то веди облік прогресу по блінах та й все, ясна річ що ти їх без грифа піднімати не будеш )

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...