Cardopusher Опубліковано: 3 листопада 2013 Опубліковано: 3 листопада 2013 я всегда как за 10кг считаю)
yobilovus Опубліковано: 4 листопада 2013 Опубліковано: 4 листопада 2013 а я при заняттях гриф враховую лише олімпійку при вільній вазі, заморочуватись з вираховуванням некруглих одиниць - шкода часу ) якщо постійно вести облік ваг, то чи ти робиш ПШНБ 20 чи 28 один фіг )
Ant11 Опубліковано: 4 листопада 2013 Опубліковано: 4 листопада 2013 так то не важко дуже,начеб-то , у меня в залі 20-олімпійский,по 18 трохи корочші ну і гнутий та прямий маленькі за 10 йдуть)
UncleDima Опубліковано: 4 листопада 2013 Опубліковано: 4 листопада 2013 так то не важко дуже,начеб-то , у меня в залі 20-олімпійский,по 18 трохи корочші ну і гнутий та прямий маленькі за 10 йдуть) Вот это рпавильно!
Valery Опубліковано: 4 листопада 2013 Опубліковано: 4 листопада 2013 я всегда как за 10кг считаю) Так многие считают... С арифметикой, обычно, у народа плохо, а прибавлять к весу блинов 10, а не 7 - проще :bo: .
inimak Опубліковано: 4 листопада 2013 Опубліковано: 4 листопада 2013 (змінено) Так многие считают... С арифметикой, обычно, у народа плохо, а прибавлять к весу блинов 10, а не 7 - проще :bo: . Так может того-этого, и с блинами не заморачиваться? Считать их все по 10 кг, какая разница в конце-концов большие они или маленькие. :bt: Змінено 4 листопада 2013 користувачем inimak
Valery Опубліковано: 4 листопада 2013 Опубліковано: 4 листопада 2013 (змінено) Так может того-этого, и с блинами не заморачиваться? Считать их все по 10 кг, какая разница в конце-концов большие они или маленькие. :bt: Можно ). А какая, куй, разница какой вес ты на бицепс поднимаешь ? Главное, чтоб прогресс был - в первую неделю - 20 кг, во вторую - 30 кг, и т.д. - по десяткам прибавляя ))). А какой там вес на самом деле - не столь важно... Змінено 4 листопада 2013 користувачем Val
inimak Опубліковано: 4 листопада 2013 Опубліковано: 4 листопада 2013 Можно ). А какая, куй, разница какой вес ты на бицепс поднимаешь ? Главное, чтоб прогресс был - в первую неделю - 20 кг, во вторую - 30 кг, и т.д. - по десяткам прибавляя ))). А какой там вес на самом деле - не столь важно... Вот те раки вчера были по 5 ну-у очень большие, а сегодня по 3, но оче-ень маленькие (С) Жванецкий. ))
yobilovus Опубліковано: 4 листопада 2013 Опубліковано: 4 листопада 2013 я про це й писав - яка різниця якщо ти постійно робиш грифом ПШНБ то веди облік прогресу по блінах та й все, ясна річ що ти їх без грифа піднімати не будеш )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз