Ark Опубліковано: 17 квітня 2012 Опубліковано: 17 квітня 2012 Куплю кепку з логотипом Animal кепку? а где такие есть? на бобике?
Mabila Опубліковано: 17 квітня 2012 Опубліковано: 17 квітня 2012 кепку? а где такие есть? на бобике? только такие https://www.bodybuilding.com/store/fitness-clothing/hats.html
Cardopusher Опубліковано: 18 квітня 2012 Опубліковано: 18 квітня 2012 Блин. ребята... тематические вещи,вам дешевле обойдутся если самому делать. Сейчас куча спец точек в ТЦ,в и-нете компаний КОТОРЫЕ набивают слова,фото,картинки на любую вещь. Я себе футболок 15,кепки 3шт,майки 4 так сделал. Половину из них на трени. Причем могу качество одежды сам подобрать.
Favor Опубліковано: 18 квітня 2012 Опубліковано: 18 квітня 2012 У кого есть в наличие, куплю. Calcium-Magnesium 100таб Joint-x - 100 капсул Opti-Men 180 таб Opti-Men 90 таб Optimum Nutrition Opti-Women 120
Gal Опубліковано: 18 квітня 2012 Опубліковано: 18 квітня 2012 Блин. ребята... тематические вещи,вам дешевле обойдутся если самому делать. Сейчас куча спец точек в ТЦ,в и-нете компаний КОТОРЫЕ набивают слова,фото,картинки на любую вещь. Я себе футболок 15,кепки 3шт,майки 4 так сделал. Половину из них на трени. Причем могу качество одежды сам подобрать. Правий 100%....... :JC_doubleup: Так і зроблю.... Раніше собі теж так робив футболки і майки з логотипом BARTENDAZ...... Просто думав готову вже купити...
Bongo Опубліковано: 18 квітня 2012 Опубліковано: 18 квітня 2012 КУПЛЮ протеин он вей, вес любой, и анимал-пак, можно открытый,все как можно дешевле!))
Sonyc Опубліковано: 18 квітня 2012 Опубліковано: 18 квітня 2012 КУПЛЮ протеин он вей, вес любой, и анимал-пак, можно открытый,все как можно дешевле!)) По проту присоединяюсь к поискам, Gold Standard 100% Whey 2,27кг этого и желательно грв по 400, в любых колличествах :ag:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз