dima_std Опубліковано: 30 грудня 2013 Опубліковано: 30 грудня 2013 если бы все было так просто, то я бы не спрашивал)
yobilovus Опубліковано: 30 грудня 2013 Опубліковано: 30 грудня 2013 если бы все было так просто, то я бы не спрашивал) а що, в них нема? чи не хочуть продавати? є ще такий юзер (написав тобі в ЛС) я в нього брав по старій пам"яті десь 1-2 місяці тому, все дійшло норм
lihodeev75 Опубліковано: 30 грудня 2013 Опубліковано: 30 грудня 2013 таки правда шо у качков не стоит?
Valery Опубліковано: 30 грудня 2013 Опубліковано: 30 грудня 2013 если бы все было так просто, то я бы не спрашивал) а що, в них нема? чи не хочуть продавати? Наверное, придерживают на 31 декабря - ночь такая длинная :bp: .
hobit Опубліковано: 4 січня 2014 Опубліковано: 4 січня 2014 Ребята куплю или приму в дар ручки для горизонтальной тяги или рожки такие (не знаю как они называются). Просто дома с ребятами зал расширяем немного, продвигаем спорт немного. Купили обшими усилиями фитнес станцию в зал, нужны ручки для тяги гозонтальной и вертикальной. Помогите у кого есть возможность
Benzol32dii Опубліковано: 5 січня 2014 Опубліковано: 5 січня 2014 Ни у кого немного пропика случайно не завалялось? :dance:
jungle Опубліковано: 5 січня 2014 Опубліковано: 5 січня 2014 Куплю capsi blast Promera sport 1-2 банки .
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз