makzronin Опубліковано: 6 січня 2014 Опубліковано: 6 січня 2014 Всё, купил, а вы говорили.. Таки удобная это темка. За сотку?) П.с. а с тритреном каким-нибудь дискаса такого бы небыло) Тритрен, то такое.))
Аристарх Опубліковано: 6 січня 2014 Опубліковано: 6 січня 2014 А что разве за 100 грн такая проблема купить пропика??!!
Benzol32dii Опубліковано: 6 січня 2014 Опубліковано: 6 січня 2014 За сотку?) За нее родимую) А что разве за 100 грн такая проблема купить пропика??!! Ну как видно не проблема.
makzronin Опубліковано: 6 січня 2014 Опубліковано: 6 січня 2014 За нее родимую) Ну как видно не проблема. Дайте две!))
wolf Опубліковано: 7 січня 2014 Опубліковано: 7 січня 2014 Ни у кого немного пропика случайно не завалялось? :dance: Бензол, куплю/продам фарму больше не актуально здесь.давай это будет последний раз
Benzol32dii Опубліковано: 7 січня 2014 Опубліковано: 7 січня 2014 Бензол, куплю/продам фарму больше не актуально здесь.давай это будет последний раз Та просто в шапке написано только за "продавать нельзя", я тут и нацарапал, так сказать лазейка в законе) Ок, больше не будет.
Benzol32dii Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 У кого с совместного заказа остался Каберолгин - я бы прикупил штучек 5.
wolf Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 У кого с совместного заказа остался Каберолгин - я бы прикупил штучек 5. збс.что то новенькое - "Каберолгин"!замени его аналгином, как аналогом :bm:
Benzol32dii Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 збс.что то новенькое - "Каберолгин"!замени его аналгином, как аналогом :bm: А, тю, ну Кабезар, перепутал под протеином, бывает :bm:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз