Diletant Опубліковано: 25 червня 2012 Опубліковано: 25 червня 2012 Куплю йохимбин гидрохлорид, желательно породистый.
SRZ Опубліковано: 26 червня 2012 Опубліковано: 26 червня 2012 Куплю блины 2-4шт по 2,5кг или 2-4 шт по 5кг, 30 мм диаметр Обязательно обрезиненные, черного цвета!!!
Kashtan Опубліковано: 26 червня 2012 Опубліковано: 26 червня 2012 Куплю пару кг мальтодекстрина недорого. Что-то нигде нет.
Bilders Опубліковано: 27 червня 2012 Опубліковано: 27 червня 2012 (змінено) Куплю пару кг мальтодекстрина недорого. Что-то нигде нет. Та усі заняті, вони голову ломають, як це може бути в продажі 5кг мішечки англійскої фасовки 82% КСБ по 640грн.... Цирк. Kashtan - якщо ти з Києва купи мішок 25кг на складі там здається ціна 225грн. плюс мінус. і я думаю з головою хватіт. Змінено 27 червня 2012 користувачем Віlders
Ogyusten Опубліковано: 27 червня 2012 Опубліковано: 27 червня 2012 Та усі заняті, вони голову ломають, як це може бути в продажі 5кг мішечки англійскої фасовки 82% КСБ по 640грн.... Цирк. Kashtan - якщо ти з Києва купи мішок 25кг на складі там здається ціна 225грн. плюс мінус. і я думаю з головою хватіт. Тю... Во-первых, почему цирк? Совсем не очевидно, как английская фасовка может так дешево стоить. Так что вопрос имеет место быть. Во-вторых, человек же написал, что нет нигде... И склады он тоже имел ввиду.
Bilders Опубліковано: 27 червня 2012 Опубліковано: 27 червня 2012 Тю... Во-первых, почему цирк? Совсем не очевидно, как английская фасовка может так дешево стоить. Так что вопрос имеет место быть. Во-вторых, человек же написал, что нет нигде... И склады он тоже имел ввиду. по поводу китая не знаю є французька мальта ціна 15грн.
Bilders Опубліковано: 27 червня 2012 Опубліковано: 27 червня 2012 доречі мене сам даний продукт даного виробника зацікавив домовився забрати сьогодні пару кг на пробу на пряму у дистрибютора. по факту отримання відпишусь про даний продукт.
Ogyusten Опубліковано: 27 червня 2012 Опубліковано: 27 червня 2012 доречі мене сам даний продукт даного виробника зацікавив домовився забрати сьогодні пару кг на пробу на пряму у дистрибютора. по факту отримання відпишусь про даний продукт. Даный продукт - это мальта? Отпишись, потому что европейская мальта - это интересно. Сам давно подумывал перейти на более качественный продукт. Китайская оставляет желать лучшего :(
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз