Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
доречі мене сам даний продукт даного виробника зацікавив домовився забрати сьогодні пару кг на пробу на пряму у дистрибютора. по факту отримання відпишусь про даний продукт.

А ще пари кілограм на пробу у дистрибютора не буде в заначці? Я б був би вельми вдячний.

• Ответов 5.1 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• XXR XXX

200

• Cell

194

• Cardopusher

158

• птицелов

133

Топ авторов темы

Опубликовано

забрав уже даний продукт в кульочку фірменому і одразуж не дождавшись приїзду до дому відкрив зіп пакут і чуть скоштував в щомусь різниця присутня однозначно от вчім розберусь дома. Сприводу китая мол кажуть радуватися немає чому сприводу майбутніх поставок і цін на них. Сприводу французького партія пробна сертифікат якості мальтодекстрин19-20 вручили в руки от тільки слово франція я в ньому нікде не зустрів. Сприводу остатку пари кілограмів не вкурсі. Ну думаю що повині бути поскільки завсклад сказав що недавно мішок відкрили але зазвичай на кіло не продають.

Опубликовано

если у кого остался метилдрен не нужный или вдова готов купить на пробу, можно даже пробник

Опубликовано
на кис 2012.недельки через 2 только смогу

как быстро летит время :bi:

Опубликовано

здраствуйте! подскажите где в харькове раздобыть спортпит по разумной цене, кто знает продавца? спс =)

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...