Kashtan Опубліковано: 27 червня 2012 Опубліковано: 27 червня 2012 доречі мене сам даний продукт даного виробника зацікавив домовився забрати сьогодні пару кг на пробу на пряму у дистрибютора. по факту отримання відпишусь про даний продукт. А ще пари кілограм на пробу у дистрибютора не буде в заначці? Я б був би вельми вдячний.
Bilders Опубліковано: 27 червня 2012 Опубліковано: 27 червня 2012 забрав уже даний продукт в кульочку фірменому і одразуж не дождавшись приїзду до дому відкрив зіп пакут і чуть скоштував в щомусь різниця присутня однозначно от вчім розберусь дома. Сприводу китая мол кажуть радуватися немає чому сприводу майбутніх поставок і цін на них. Сприводу французького партія пробна сертифікат якості мальтодекстрин19-20 вручили в руки от тільки слово франція я в ньому нікде не зустрів. Сприводу остатку пари кілограмів не вкурсі. Ну думаю що повині бути поскільки завсклад сказав що недавно мішок відкрили але зазвичай на кіло не продають.
DjDima Опубліковано: 2 липня 2012 Опубліковано: 2 липня 2012 если у кого остался метилдрен не нужный или вдова готов купить на пробу, можно даже пробник
Mabila Опубліковано: 2 липня 2012 Опубліковано: 2 липня 2012 на кис 2012.недельки через 2 только смогу как быстро летит время :bi:
Mabila Опубліковано: 3 липня 2012 Опубліковано: 3 липня 2012 Universal Nutrition 100% Beef Aminos - 200 таб
nabo4eg Опубліковано: 8 липня 2012 Опубліковано: 8 липня 2012 здраствуйте! подскажите где в харькове раздобыть спортпит по разумной цене, кто знает продавца? спс =)
Егорычъ Опубліковано: 8 липня 2012 Опубліковано: 8 липня 2012 выбирай что душе угодно https://ironflex.com.ua/phorum/index.php?showforum=18
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз