andreyyy Опубліковано: 7 травня 2015 Опубліковано: 7 травня 2015 Да видел самодельные, только резина нужна подходящая. Там, где я брал, резина что надо. Нагугли интернет-магазин way4you В нем раздел - "Резиновые петли"
corsa_fan Опубліковано: 7 травня 2015 Опубліковано: 7 травня 2015 куплю большую банку БЦАА Scivation Xtend желательно вкус манго желательно до 1000 грн
Дарианна Опубліковано: 11 травня 2015 Опубліковано: 11 травня 2015 а кто спонсор? :) Никто! Я сама себе спонсор!
col34 Опубліковано: 11 травня 2015 Опубліковано: 11 травня 2015 Никто! Я сама себе спонсор! протеїнові млинці та Італія це добре.але де фотки?))
птицелов Опубліковано: 11 травня 2015 Опубліковано: 11 травня 2015 (змінено) протеїнові млинці та Італія це добре.але де фотки?)) фото млынцив?або як цэ звязано з темою КУПЛЮ?)))))))))))))))) п.с -как только появляется на форуме девушка слетаются попрошайки фоток в и без)что вы потом делаете с ними? Змінено 11 травня 2015 користувачем птицелов
col34 Опубліковано: 11 травня 2015 Опубліковано: 11 травня 2015 п.с -как только появляется на форуме девушка слетаются попрошайки фоток в и без)что вы потом делаете с ними? як тільки хтось продає дешевше злітається Птахолов і каже що це злів/чи людина яка продає не розуміє нічого в бізнесі. Можеш не відповідати,і досить згадувати мене скрізь) Мир!
птицелов Опубліковано: 11 травня 2015 Опубліковано: 11 травня 2015 як тільки хтось продає дешевше злітається Птахолов і каже що це злів/чи людина яка продає не розуміє нічого в бізнесі. Можеш не відповідати,і досить згадувати мене скрізь) Мир! я не про тебя.я про дроч .....)миру-мир)
Barabass Опубліковано: 11 травня 2015 Опубліковано: 11 травня 2015 Никто! Я сама себе спонсор! Уважуха :)
sashko86 Опубліковано: 11 травня 2015 Опубліковано: 11 травня 2015 Да видел самодельные, только резина нужна подходящая. На алиэкспрессе были разной жёсткости. Ещё вот здесь гляньте https://vk.com/powerlifting.equipment.ukraine (к группе отношения не имею, покупал там бинты и штангетки просто).
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз