col34 Опубликовано 14 мая, 2016 Опубликовано 14 мая, 2016 хаос енд пейн.покупайте пробуйте. воно то цікаво,але невже ти ексклюзивний і єдиний дилер цього продукту? В гуглі не знайшов жодної згадки чи фото цієї герані.як поясниш це? ПС без жартів,думаю не тільки в мене такі питання
Klim Опубликовано 14 мая, 2016 Опубликовано 14 мая, 2016 воно то цікаво,але невже ти ексклюзивний і єдиний дилер цього продукту? В гуглі не знайшов жодної згадки чи фото цієї герані.як поясниш це? ПС без жартів,думаю не тільки в мене такі питання Ну как я понимаю, по идее вот это оно ) https://www.chaosandpain.com/2-aminoisohept...cing-stimulant/
col34 Опубликовано 15 мая, 2016 Опубликовано 15 мая, 2016 Ну как я понимаю, по идее вот это оно ) https://www.chaosandpain.com/2-aminoisohept...cing-stimulant/ ясно.дякую. Але я вважаю що треба нормально писати назву продукту. Мені наприклад амп цитрати не йдуть як герань.замінники не так трохи діють.але можливо що цього разу буде краще
птицелов Опубликовано 15 мая, 2016 Опубликовано 15 мая, 2016 (изменено) ясно.дякую. Але я вважаю що треба нормально писати назву продукту. Мені наприклад амп цитрати не йдуть як герань.замінники не так трохи діють.але можливо що цього разу буде краще Ув .КОЛ ,продукт оригинальный хаос герань.на вопросы "почему"-отвечаю НЕ ЗНАЮ,пишите производителю. Изменено 15 мая, 2016 пользователем птицелов
col34 Опубликовано 15 мая, 2016 Опубликовано 15 мая, 2016 Ув .КОЛ ,продукт оригинальный хаос герань.на вопросы "почему"-отвечаю НЕ ЗНАЮ,пишите производителю. Позиція ясна.до вас претензій не маю як і писав раніше. Просто пилососити з полиць все під ряд не звик. Для роздумів: коли зявився на форумі клома фарма кокодрен і блек спайдер в порошку була аналогічна ситуація.штатівські продукти з'являються у нас раніше всіх.(для справедливості скажу що спайдер в порошку тоді знайшов в декількох продавців на ібеї) Самий новий хел фаєр дмаа теж з такою плівкою на кришці.(якщо память не підводить))
Diman Опубликовано 19 мая, 2016 Опубликовано 19 мая, 2016 Куплю - Dymatize ISO 100 - ON Hydro Builder
xx07xx Опубликовано 25 мая, 2016 Опубликовано 25 мая, 2016 Куплю Bodybuilding.com New Wave Enviro Water Bottle 2,2 л или от 5%
col34 Опубликовано 26 мая, 2016 Опубликовано 26 мая, 2016 Хтось може продати декілька порцій мезоморфа з дмаа?
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти