col34 Опубліковано: 17 липня 2016 Опубліковано: 17 липня 2016 хтось може віддати в добрі руки банку з під першого крейзу в гарному( нормальному стані)? Актуально.можу символічно заплатити. Не вже ні в кого не завалялось?
MaJ0r Опубліковано: 17 липня 2016 Опубліковано: 17 липня 2016 Актуально.можу символічно заплатити. Не вже ні в кого не завалялось? Смотрел дома. Нашел банку от хеморейджа первой версии и крейз был но вспомнил сто выкинул т.к. влагу потянул и банка стала липкой и противной.
col34 Опубліковано: 17 липня 2016 Опубліковано: 17 липня 2016 Смотрел дома. Нашел банку от хеморейджа первой версии и крейз был но вспомнил сто выкинул т.к. влагу потянул и банка стала липкой и противной. Викинув перший крейз з банкою тільки через воду? Можна помити якщо що )
MaJ0r Опубліковано: 17 липня 2016 Опубліковано: 17 липня 2016 Викинув перший крейз з банкою тільки через воду? Можна помити якщо що ) Пустую конечно. Просто некоторые банки от предтренов которые до крейза покупал - еще нашлись.
Highbury_Heroes Опубліковано: 17 липня 2016 Опубліковано: 17 липня 2016 Актуально.можу символічно заплатити. Не вже ні в кого не завалялось? Коллекционер?
Kashtan Опубліковано: 17 липня 2016 Опубліковано: 17 липня 2016 Актуально.можу символічно заплатити. Не вже ні в кого не завалялось? https://ironflex.com.ua/phorum/prodam-sport...oznica/hl/craze JTR продає. Ціна чи символічна - великі сумніви. Однак продає. А чому така цікавість саме до Крейза? Пробник сподобався?
col34 Опубліковано: 18 липня 2016 Опубліковано: 18 липня 2016 Коллекционер? хочу просто.логічно такі речі не пояснити https://ironflex.com.ua/phorum/prodam-sport...oznica/hl/craze JTR продає. Ціна чи символічна - великі сумніви. Однак продає. А чому така цікавість саме до Крейза? Пробник сподобався? У нього крейз давно проданий. Знаю людину в якої є не одна банка цього добра. Хоче овер 100 баксів за штуку. Я тільки банку хотів намутити.
Kashtan Опубліковано: 18 липня 2016 Опубліковано: 18 липня 2016 хочу просто.логічно такі речі не пояснити У нього крейз давно проданий. Знаю людину в якої є не одна банка цього добра. Хоче овер 100 баксів за штуку. Я тільки банку хотів намутити. Зрозуміло. Я пробник вислав ще півроку назад. Які враження? Там 4 дози крейзу було.
Highbury_Heroes Опубліковано: 18 липня 2016 Опубліковано: 18 липня 2016 Купил бы, кстати, первый крейз, джек, напалм, хемо рейдж Пишите в лс, если есть варианты
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз