Kashtan Опубликовано 19 июля, 2016 Опубликовано 19 июля, 2016 Так було діло.але 2 дози) В темі я пробував писав враження. Я писав в ОП - 4 скупи відсипав, по папірцю на банці це 4 дози. По інформації з того ж папірця - 1 доза це 5,6 грамм, а ці 4 скупи були 12 грамм. Так що 4 порції чи 2... Питання відкрите. В темі знайшов по крейзу "пішов пробувати 2 дози крейзу побажайте мені удачі", і все. Наступні сторінок 5 пошуків відгуку як такого не знайшли. Можливо я прогавив? Відгук таки хотілося б дізнатись.
col34 Опубликовано 19 июля, 2016 Опубликовано 19 июля, 2016 Я писав в ОП - 4 скупи відсипав, по папірцю на банці це 4 дози. По інформації з того ж папірця - 1 доза це 5,6 грамм, а ці 4 скупи були 12 грамм. Так що 4 порції чи 2... Питання відкрите. В темі знайшов по крейзу "пішов пробувати 2 дози крейзу побажайте мені удачі", і все. Наступні сторінок 5 пошуків відгуку як такого не знайшли. Можливо я прогавив? Відгук таки хотілося б дізнатись. Якщо скуп не дає потрібну.вагу порошку це проблеми виробника. Я завжди коли кажу порція,маю на увазі фірмову порцію з таблички,виміряну на вагах,щоб не було розбіжностей через скупи непідходящі. Тож насипав ти дві порції(12 грамів),але щоб їх насипати знадобилось 4 скупи. Більше в табличці довіряю вазі,і по ній орієнтуюсь. Відгук зараз знайду
Даниил Опубликовано 19 июля, 2016 Опубликовано 19 июля, 2016 Бинты коленные и кистевые 2,5м/91см Титан THP Немного БУ или новые Или подскажите где купить можно. кроме фитнс тренера . там длинны нужной нет и ждать хз сколько
OlegRO Опубликовано 19 июля, 2016 Опубликовано 19 июля, 2016 только тнр? не подойдет ничего https://ironflex.com.ua/price/aksessyari ?
col34 Опубликовано 19 июля, 2016 Опубликовано 19 июля, 2016 Я писав в ОП - 4 скупи відсипав, по папірцю на банці це 4 дози. По інформації з того ж папірця - 1 доза це 5,6 грамм, а ці 4 скупи були 12 грамм. Так що 4 порції чи 2... Питання відкрите. В темі знайшов по крейзу "пішов пробувати 2 дози крейзу побажайте мені удачі", і все. Наступні сторінок 5 пошуків відгуку як такого не знайшли. Можливо я прогавив? Відгук таки хотілося б дізнатись. я тобі тоді в лс написав відгук.
$l@ventiy Опубликовано 19 июля, 2016 Опубликовано 19 июля, 2016 Бинты коленные и кистевые 2,5м/91см Титан THP Немного БУ или новые Или подскажите где купить можно. кроме фитнс тренера . там длинны нужной нет и ждать хз сколько Inzer Z, 91см, почти новые, куплены в штатах на арнольде лет 7 назад. титан сигнече голд, 2,5м мотались один раз. если интересно пиши в ЛС.
Kashtan Опубликовано 19 июля, 2016 Опубликовано 19 июля, 2016 я тобі тоді в лс написав відгук. А не важко повторити повідомлення? Останнє від тебе в мене від 4 січня. І там власне не відгук - а подяка за презент...
птицелов Опубликовано 20 июля, 2016 Опубликовано 20 июля, 2016 (изменено) Парни кто знает по чем щас можно купить яичный белок .допустим цена за 1 литр?(изучение спроса) Изменено 20 июля, 2016 пользователем птицелов
XXR XXX Опубликовано 20 июля, 2016 Опубликовано 20 июля, 2016 Парни кто знает по чем щас можно купить яичный белок .допустим цена за 1 литр?(изучение спроса) в жидком состоянии?
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти