Пропионатычь Опубліковано: 13 лютого 2020 Опубліковано: 13 лютого 2020 Парни у кого есть ненужные комплектующие Теа ПК( надо малому комп собрать ),куплю за адекватные деньги.
Mr.Owl Опубліковано: 13 лютого 2020 Опубліковано: 13 лютого 2020 Парни у кого есть ненужные комплектующие Теа ПК( надо малому комп собрать ),куплю за адекватные деньги. Теа ПК?
Mr.Owl Опубліковано: 13 лютого 2020 Опубліковано: 13 лютого 2020 Для. А какие требования к железу ? У меня дома стоит системник, но у меня так руки не дошли залезть в него и глянуть, что там под кришечкой (могу сегодня посмотреть), если подойдет будет хорошо.
Дід Опубліковано: 14 лютого 2020 Опубліковано: 14 лютого 2020 ненужные комплектующие Пропионатычь,колонки спс611 свен 2 шт і Показать
Пропионатычь Опубліковано: 14 лютого 2020 Опубліковано: 14 лютого 2020 Дед, сразу цену пиши. Мне все пригодится для сборки. У малого нет ни хрена вообще.
Дід Опубліковано: 14 лютого 2020 Опубліковано: 14 лютого 2020 цену пиши Пропионатычь, Я хз що писати-пропонуй за скільки купиш...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз