Cardopusher Опубліковано: 16 квітня 2021 Опубліковано: 16 квітня 2021 Я думаю Олег специально ссылку оставил) Так как большая часть с первого раза не правильно прочитают.
x fighter x Опубліковано: 16 квітня 2021 Опубліковано: 16 квітня 2021 може на форумі у когось є в вигіднішій упаковці,як зазвичай буває у співвідношені БАД - аптечний преп.
Faust Опубліковано: 16 квітня 2021 Опубліковано: 16 квітня 2021 Помню в своё время у Дио был фенибут в порошке напиши ему в личку
Akvell Опубліковано: 28 квітня 2021 Опубліковано: 28 квітня 2021 День добрый, надоели протеины со вкусами ванили, шоколада, клубники/малины, кокоса. Купил бы что-то интересное (кока-кола, например, или цитрус). Плюс взял бы аминок бодяжить с водой на тренировке. Если Киев - можем пересечься где-то. Спасибо.
$l@ventiy Опубліковано: 28 квітня 2021 Опубліковано: 28 квітня 2021 кока-кола Akvell, не рекомендую , вкус как горелой резины)
Akvell Опубліковано: 28 квітня 2021 Опубліковано: 28 квітня 2021 Akvell, не рекомендую , вкус как горелой резины) вот блин :( а бывает что-то не приторное? меня уже от вышеперечисленных воротит
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз