vlad_leo Опубліковано: 4 грудня 2012 Опубліковано: 4 грудня 2012 а з вуглями як? може їх все таки бракує, враховуючи що крім плавання ти ще й турніками занявся...?
sal Опубліковано: 4 грудня 2012 Опубліковано: 4 грудня 2012 а з вуглями як? може їх все таки бракує, враховуючи що крім плавання ти ще й турніками занявся...? ну я б не сказал. основа всех блюд - что-то углеводное + дополнительно в быстрых углях себе не отказываю. когда недоедаешь, усталость немного по-другому ощущается.
vlad_leo Опубліковано: 4 грудня 2012 Опубліковано: 4 грудня 2012 тоді якщо з вуглями порядок і фс не наступив. значить просто ще не вбувся... попрацюй ще тиждень.. мо якраз втягнешся..
81eg Опубліковано: 9 грудня 2012 Автор Опубліковано: 9 грудня 2012 Пол года без спортзала, 25 день безуглеводки, Ж\Л - 100кг - 11раз. И это сам без креатинов, сейчас только протеин на ночь колю.
slanets Опубліковано: 9 грудня 2012 Опубліковано: 9 грудня 2012 сейчас только протеин на ночь колю. ну так любой сможет))))
Ark Опубліковано: 9 грудня 2012 Опубліковано: 9 грудня 2012 Егорычь привет! а я думал Ванек - это Егорыч... хм... хотя может оба?))
Redixin Опубліковано: 9 грудня 2012 Опубліковано: 9 грудня 2012 Пол года без спортзала, 25 день безуглеводки, Ж\Л - 100кг - 11раз. И это сам без креатинов, сейчас только протеин на ночь колю. собственный вес - 95 где - то да ? ну норм так , ничо особенного )))
81eg Опубліковано: 9 грудня 2012 Автор Опубліковано: 9 грудня 2012 90, а я никогда и не говорил что у меня есть что-то особенное, суть меседжа не в том.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз