Пропионатычь Опубліковано: 28 березня 2017 Опубліковано: 28 березня 2017 Парни, что за новый грааль такой Провит85?
Tomcrafd_ Опубліковано: 28 березня 2017 Опубліковано: 28 березня 2017 Парни, что за новый грааль такой Провит85? гугл подсказывает что это "Гадяч, Полтавская область, Гадячский район"
Пропионатычь Опубліковано: 28 березня 2017 Опубліковано: 28 березня 2017 гугл подсказывает что это "Гадяч, Полтавская область, Гадячский район"та хрень какая-то. Флекс Нутришн. Он типо комплексный.
Tomcrafd_ Опубліковано: 28 березня 2017 Опубліковано: 28 березня 2017 та хрень какая-то. Флекс Нутришн. Он типо комплексный. ну на ОЛХ его продают в городе Гадяч по смешной цене 220 грн за 1.6 кг ))) думаю тут всё и так понятно.
Пропионатычь Опубліковано: 28 березня 2017 Опубліковано: 28 березня 2017 ну на ОЛХ его продают в городе Гадяч по смешной цене 220 грн за 1.6 кг ))) думаю тут всё и так понятно.шляпа однозначно 😂😂😁
mayua Опубліковано: 28 березня 2017 Опубліковано: 28 березня 2017 Всім привіт! Підкажіть будь-ласка чи може голандський КСБ 80 коштувати 250 грн за кілограм? Тричі брав у цього продавця КСБ-80 Польський, але особливих результатів не відчув, можливо кілограм за місяць набирав. Допускаю, що я можу в недостатній кількості його споживати. І взагалі, чи може сивороточний протеїн бути джерелом збільшення холестерину в організмі? Таке враження, що м'язи швидше забиваються і менше всього можу робити, ніби кров гірше циркюлює в судинах.
OlegRO Опубліковано: 28 березня 2017 Опубліковано: 28 березня 2017 але особливих результатів не відчув, можливо кілограм за місяць набирав. mayua, съешьте 12 кг сала - наберете больше откуда у вас сведения "принимаешь протеин=растет вес" ?? чтобы рос вес достаточно повысить калорийность питания а принимаете протеин/бца/глютамин/*инин - по барабану чи може сивороточний протеїн бути джерелом збільшення холестерину в організмі? mayua, может, как и творог и другая молочка, но какой у вас уровень плохого холестерина был до протеина и какой этот уровень стал?? или вы так определили этот уровень ніби кров гірше циркюлює в судинах ??
mayua Опубліковано: 28 березня 2017 Опубліковано: 28 березня 2017 mayua, съешьте 12 кг сала - наберете больше откуда у вас сведения "принимаешь протеин=растет вес" ?? чтобы рос вес достаточно повысить калорийность питания а принимаете протеин/бца/глютамин/*инин - по барабану mayua, может, как и творог и другая молочка, но какой у вас уровень плохого холестерина был до протеина и какой этот уровень стал?? или вы так определили этот уровень ?? Дякую за відповіді) Все абсолютно суб'єктивно. Раніше такого не відчував, відчуття суб'єктивно негативне. Оскільки раніше протеїн не вживав і такого відчуття не було, а після його вживання воно з'явилось, то мозок будує пряму лінію і знаходить, як йому здається, очевидну відповідь - що причина в протеїні) Тому я не стверджую, а просто цікавлюсь, можливо є якісь наукові дослідження, або експерименти, або хтось просто поділиться своїм досвідом. Стосовно ефекту від протеїну, то вага - те, що найбільш легко і точно можна виміряти, інші результати більш суб'єктивні.
smilegamer Опубліковано: 28 березня 2017 Опубліковано: 28 березня 2017 Стосовно ефекту від протеїну, то вага - те, що найбільш легко і точно можна виміряти, інші результати більш суб'єктивні. мне вот интересно, а от 300 грамм мяса в день сколько ты наберешь за месяц ?
OlegRO Опубліковано: 28 березня 2017 Опубліковано: 28 березня 2017 причина в протеїні) Стосовно ефекту від протеїну, то вага є якісь наукові дослідження, або експерименти не , с таким успехом говорите "аллах наказывает" и по цене чи може голандський КСБ 80 коштувати 250 грн за кілограм? 2016 год евроаграрии закончили довольно успешно и оптовая цена на небольших партих молока (3,4% жира, 3,0% белка) доходила до 30 €/100 кг, что примерно составляет 10 гривен за килограмм 3%, так что цена 250 грн/кг протеина 80% белка возможна при определенных условиях
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз