Nik Опубліковано: 29 жовтня 2008 Опубліковано: 29 жовтня 2008 Чудово! Станова у мене як силовий рух, діюча на всю спинузокрема, хоча вона мені добре проробляє поясницю. А післі неї піднягування на ширину і тяга на товщину.. Нажаль фото немає. скоко весишь и как подтягиваешься?? (к подбородку или за голову)
palyanucya Опубліковано: 29 жовтня 2008 Опубліковано: 29 жовтня 2008 Ждя чего аж 3 упражнения на трапецию??? Станову я не вважаю вправою для трапецій, хоча вони в ній приймають не останню роль.. можна навіть так сказати що мої трапеції під час виконання станової отримують доволі хорошу розминку. Шрагами зі штангою я проробляю верх трапецій, а шраги на похилій лавці особисто в мене доволі добре проробляють середину і низ трапецій!
palyanucya Опубліковано: 29 жовтня 2008 Опубліковано: 29 жовтня 2008 скоко весишь и как подтягиваешься?? (к подбородку или за голову) Важу я 77кг Підтягуюсь широким хватом до грудей. Небачу переваги підтягувань за спину над підтягуванням до грудей! Навпаки у піттягуваннях за спину амплітуда руху набагато менша. Небуду говорити за всіх (нехай кожен вибирає сам що для нього краще) але особисто для мене підтягування за спину безпонтова вправа. Можливо хтось в ній і находить користь - я ні! Я вважаю що справді шуроку спину можна зробити тільки широкими підтягуваннями до грудей!!!
Nik Опубліковано: 29 жовтня 2008 Опубліковано: 29 жовтня 2008 Я вважаю що справді шуроку спину можна зробити тільки широкими підтягуваннями до грудей!!! тоже склоняюсь к этому мнению поскольку год делал тягу на блоке за голову (небыло турника) и спина росла (в частности большые круглые мышцы) а перекладина - хорошее упражнение и буду на него переходить вместо блока, а для толщины думаю тяга горизонтальног блока к груди! отак! :)
SHOTA Опубліковано: 29 жовтня 2008 Опубліковано: 29 жовтня 2008 Важу я 77кг Підтягуюсь широким хватом до грудей. Небачу переваги підтягувань за спину над підтягуванням до грудей! Навпаки у піттягуваннях за спину амплітуда руху набагато менша. Небуду говорити за всіх (нехай кожен вибирає сам що для нього краще) але особисто для мене підтягування за спину безпонтова вправа. Можливо хтось в ній і находить користь - я ні! Я вважаю що справді шуроку спину можна зробити тільки широкими підтягуваннями до грудей!!! ширину да, согласен . А вот массу подтягиванием не нарастишь сильно. Лучшее для этого упражнение : тяга штанги в наклоне
Nik Опубліковано: 29 жовтня 2008 Опубліковано: 29 жовтня 2008 ширину да, согласен . А вот массу подтягиванием не нарастишь сильно. Лучшее для этого упражнение : тяга штанги в наклоне угу! а лучше делать подтягивания и тягу в наклоне!!!
palyanucya Опубліковано: 29 жовтня 2008 Опубліковано: 29 жовтня 2008 ширину да, согласен . А вот массу подтягиванием не нарастишь сильно. Лучшее для этого упражнение : тяга штанги в наклоне 100% з тобою згодний! Піднягування на ширину! Тяга штанги в нахилі на товщину!
Jastore Опубліковано: 31 жовтня 2008 Опубліковано: 31 жовтня 2008 Смотря как штангу тянуть в нахилі... если как в энциклопедии у Арнольда то на Ширину пойдет тоже... Лично для меня лутшее упражнение на массу спины - это тяга Т-штанги...
Admin Опубліковано: 31 жовтня 2008 Опубліковано: 31 жовтня 2008 Станову я не вважаю вправою для трапецій Не хватало еще!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз