Перейти до публікації

Широчайшие

shura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Чудово! Станова у мене як силовий рух, діюча на всю спинузокрема, хоча вона мені добре проробляє поясницю. А післі неї піднягування на ширину і тяга на товщину..

Нажаль фото немає.

скоко весишь и как подтягиваешься?? (к подбородку или за голову)

• Відповіді 159
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Admin

25

• SHOTA

21

• Nik

19

• aliksan

14

Кращі автори в цій темі

• Admin

Admin 25 публікацій

• SHOTA

SHOTA 21 публікація

• Nik

Nik 19 публікацій

• aliksan

aliksan 14 публікацій

Опубліковано:
Ждя чего аж 3 упражнения на трапецию???

Станову я не вважаю вправою для трапецій, хоча вони в ній приймають не останню роль.. можна навіть так сказати що мої трапеції під час виконання станової отримують доволі хорошу розминку.

Шрагами зі штангою я проробляю верх трапецій, а шраги на похилій лавці особисто в мене доволі добре проробляють середину і низ трапецій!

Опубліковано:
скоко весишь и как подтягиваешься?? (к подбородку или за голову)

Важу я 77кг

Підтягуюсь широким хватом до грудей. Небачу переваги підтягувань за спину над підтягуванням до грудей! Навпаки у піттягуваннях за спину амплітуда руху набагато менша. Небуду говорити за всіх (нехай кожен вибирає сам що для нього краще) але особисто для мене підтягування за спину безпонтова вправа. Можливо хтось в ній і находить користь - я ні!

Я вважаю що справді шуроку спину можна зробити тільки широкими підтягуваннями до грудей!!!

Опубліковано:
Я вважаю що справді шуроку спину можна зробити тільки широкими підтягуваннями до грудей!!!

тоже склоняюсь к этому мнению поскольку год делал тягу на блоке за голову (небыло турника) и спина росла (в частности большые круглые мышцы) а перекладина - хорошее упражнение и буду на него переходить вместо блока, а для толщины думаю тяга горизонтальног блока к груди! отак! :)

Опубліковано:
Важу я 77кг

Підтягуюсь широким хватом до грудей. Небачу переваги підтягувань за спину над підтягуванням до грудей! Навпаки у піттягуваннях за спину амплітуда руху набагато менша. Небуду говорити за всіх (нехай кожен вибирає сам що для нього краще) але особисто для мене підтягування за спину безпонтова вправа. Можливо хтось в ній і находить користь - я ні!

ширину да, согласен . А вот массу подтягиванием не нарастишь сильно. Лучшее для этого упражнение : тяга штанги в наклоне

Опубліковано:
ширину да, согласен . А вот массу подтягиванием не нарастишь сильно. Лучшее для этого упражнение : тяга штанги в наклоне

угу! а лучше делать подтягивания и тягу в наклоне!!!

Опубліковано:

100% з тобою згодний!

Піднягування на ширину!

Тяга штанги в нахилі на товщину!

Опубліковано:

Смотря как штангу тянуть в нахилі... если как в энциклопедии у Арнольда то на Ширину пойдет тоже... Лично для меня лутшее упражнение на массу спины - это тяга Т-штанги...

Опубліковано:
Станову я не вважаю вправою для трапецій

Не хватало еще!

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...