Nik Опубликовано 29 октября, 2008 Опубликовано 29 октября, 2008 Чудово! Станова у мене як силовий рух, діюча на всю спинузокрема, хоча вона мені добре проробляє поясницю. А післі неї піднягування на ширину і тяга на товщину.. Нажаль фото немає. скоко весишь и как подтягиваешься?? (к подбородку или за голову)
palyanucya Опубликовано 29 октября, 2008 Опубликовано 29 октября, 2008 Ждя чего аж 3 упражнения на трапецию??? Станову я не вважаю вправою для трапецій, хоча вони в ній приймають не останню роль.. можна навіть так сказати що мої трапеції під час виконання станової отримують доволі хорошу розминку. Шрагами зі штангою я проробляю верх трапецій, а шраги на похилій лавці особисто в мене доволі добре проробляють середину і низ трапецій!
palyanucya Опубликовано 29 октября, 2008 Опубликовано 29 октября, 2008 скоко весишь и как подтягиваешься?? (к подбородку или за голову) Важу я 77кг Підтягуюсь широким хватом до грудей. Небачу переваги підтягувань за спину над підтягуванням до грудей! Навпаки у піттягуваннях за спину амплітуда руху набагато менша. Небуду говорити за всіх (нехай кожен вибирає сам що для нього краще) але особисто для мене підтягування за спину безпонтова вправа. Можливо хтось в ній і находить користь - я ні! Я вважаю що справді шуроку спину можна зробити тільки широкими підтягуваннями до грудей!!!
Nik Опубликовано 29 октября, 2008 Опубликовано 29 октября, 2008 Я вважаю що справді шуроку спину можна зробити тільки широкими підтягуваннями до грудей!!! тоже склоняюсь к этому мнению поскольку год делал тягу на блоке за голову (небыло турника) и спина росла (в частности большые круглые мышцы) а перекладина - хорошее упражнение и буду на него переходить вместо блока, а для толщины думаю тяга горизонтальног блока к груди! отак! :)
SHOTA Опубликовано 29 октября, 2008 Опубликовано 29 октября, 2008 Важу я 77кг Підтягуюсь широким хватом до грудей. Небачу переваги підтягувань за спину над підтягуванням до грудей! Навпаки у піттягуваннях за спину амплітуда руху набагато менша. Небуду говорити за всіх (нехай кожен вибирає сам що для нього краще) але особисто для мене підтягування за спину безпонтова вправа. Можливо хтось в ній і находить користь - я ні! Я вважаю що справді шуроку спину можна зробити тільки широкими підтягуваннями до грудей!!! ширину да, согласен . А вот массу подтягиванием не нарастишь сильно. Лучшее для этого упражнение : тяга штанги в наклоне
Nik Опубликовано 29 октября, 2008 Опубликовано 29 октября, 2008 ширину да, согласен . А вот массу подтягиванием не нарастишь сильно. Лучшее для этого упражнение : тяга штанги в наклоне угу! а лучше делать подтягивания и тягу в наклоне!!!
palyanucya Опубликовано 29 октября, 2008 Опубликовано 29 октября, 2008 ширину да, согласен . А вот массу подтягиванием не нарастишь сильно. Лучшее для этого упражнение : тяга штанги в наклоне 100% з тобою згодний! Піднягування на ширину! Тяга штанги в нахилі на товщину!
Jastore Опубликовано 31 октября, 2008 Опубликовано 31 октября, 2008 Смотря как штангу тянуть в нахилі... если как в энциклопедии у Арнольда то на Ширину пойдет тоже... Лично для меня лутшее упражнение на массу спины - это тяга Т-штанги...
Admin Опубликовано 31 октября, 2008 Опубликовано 31 октября, 2008 Станову я не вважаю вправою для трапецій Не хватало еще!
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти