Akvell Опубліковано: 29 червня 2021 Опубліковано: 29 червня 2021 Что еще комментировать? Нужна ли мануалка в таком случае? :)
Outlawif Опубліковано: 29 червня 2021 Опубліковано: 29 червня 2021 Любое лечение назначается на основании анамнеза, а не анализов или мрт. Если ничего не беспокоит, то не надо ничего лечить. Если болит пк врачу.
Jazzman Опубліковано: 30 вересня 2023 Опубліковано: 30 вересня 2023 Всім привіт. Мати вже три тижні мучиться зі спиною. Цікавить думка форумчан по результатам МРТ і адекватності лікування (вже крайні уколи зроблено, досі сильні болі заважають функціоналу). Може є рекомендації фахівців не сильно далеко від Полтави.
MaJ0r Опубліковано: 30 вересня 2023 Опубліковано: 30 вересня 2023 Тут би мабуть kotyuk міг би допомогти
Jazzman Опубліковано: 6 жовтня 2023 Опубліковано: 6 жовтня 2023 Сам також зробив МРТ всіх трьох відділів, у вівторок сходжу на консультацію, перед поверненням на фронт. Ну на мій профанський погляд виглядає паршиво(
Outlawif Опубліковано: 6 жовтня 2023 Опубліковано: 6 жовтня 2023 виглядає паршиво Та как и у всех хомо сапиенсов ) Не бывает здоровых, бывают недообследованные.
Дід Опубліковано: 6 жовтня 2023 Опубліковано: 6 жовтня 2023 Джаз,в мене взагалі по мрт повна срака-мій діагноз:якщо перевести на нормальну мову-крісло качалка,газета ньюйорк таймс,плед та сигара.Які там трені-кили і протрузії(((
Outlawif Опубліковано: 6 жовтня 2023 Опубліковано: 6 жовтня 2023 крісло качалка,газета ньюйорк таймс,плед та сигара Черт, а неплохо звучит ))
MaJ0r Опубліковано: 6 жовтня 2023 Опубліковано: 6 жовтня 2023 на берегу озера Комо, ну или кому что нравится
Дід Опубліковано: 6 жовтня 2023 Опубліковано: 6 жовтня 2023 Та яке там Комо?Я згоден і на Світязь :dc:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз