Cardopusher Опубліковано: 7 жовтня 2023 Опубліковано: 7 жовтня 2023 моє мрт показало щось схоже… теж пздц Робив діагностику всього тіла. Колишня сказала «ну ок, на руки мене більше не береш»
Jazzman Опубліковано: 12 жовтня 2023 Опубліковано: 12 жовтня 2023 Колишня сказала «ну ок, на руки мене більше не береш» Нинішня сказала також) А лікар-що спина на 50 років( На ранок повернення з відпустки на фронт клемонуло поперек. Екстрений "ремонт"+блокада+корсет і пакет ліків в дорогу.
Пропионатычь Опубліковано: 12 жовтня 2023 Опубліковано: 12 жовтня 2023 Нинішня сказала також) А лікар-що спина на 50 років( На ранок повернення з відпустки на фронт клемонуло поперек. Екстрений "ремонт"+блокада+корсет і пакет ліків в дорогу. велмам ту клаб)) Мені доктор казав,що врятували м'язи спини. Не дарма походу треніл.
peregar Опубліковано: 10 вересня 2024 Опубліковано: 10 вересня 2024 Мені навпаки сказали що проблеми через те що дуже різко кинув тренування, м'язи просіли, хребет посипався. Стеноз і дуже сильне стиснення спинного мозку. Права нога майже не відчувається, живе своім життям, я іду а вона ні, або стаю на неї, а її ніби немає, і я фейсом на асфальт.
Пропионатычь Опубліковано: 15 вересня 2024 Опубліковано: 15 вересня 2024 Мені навпаки сказали що проблеми через те що дуже різко кинув тренування, м'язи просіли, хребет посипався. Стеноз і дуже сильне стиснення спинного мозку. Права нога майже не відчувається, живе своім життям, я іду а вона ні, або стаю на неї, а її ніби немає, і я фейсом на асфальт.така само за.упа була. Після чого зробив операцію. Інших варіантів вже не було.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз