Cardopusher Опубликовано 7 октября, 2023 Опубликовано 7 октября, 2023 моє мрт показало щось схоже… теж пздц Робив діагностику всього тіла. Колишня сказала «ну ок, на руки мене більше не береш»
Jazzman Опубликовано 12 октября, 2023 Опубликовано 12 октября, 2023 Колишня сказала «ну ок, на руки мене більше не береш» Нинішня сказала також) А лікар-що спина на 50 років( На ранок повернення з відпустки на фронт клемонуло поперек. Екстрений "ремонт"+блокада+корсет і пакет ліків в дорогу.
Пропионатычь Опубликовано 12 октября, 2023 Опубликовано 12 октября, 2023 Нинішня сказала також) А лікар-що спина на 50 років( На ранок повернення з відпустки на фронт клемонуло поперек. Екстрений "ремонт"+блокада+корсет і пакет ліків в дорогу. велмам ту клаб)) Мені доктор казав,що врятували м'язи спини. Не дарма походу треніл.
peregar Опубликовано 10 сентября, 2024 Опубликовано 10 сентября, 2024 Мені навпаки сказали що проблеми через те що дуже різко кинув тренування, м'язи просіли, хребет посипався. Стеноз і дуже сильне стиснення спинного мозку. Права нога майже не відчувається, живе своім життям, я іду а вона ні, або стаю на неї, а її ніби немає, і я фейсом на асфальт.
Пропионатычь Опубликовано 15 сентября, 2024 Опубликовано 15 сентября, 2024 Мені навпаки сказали що проблеми через те що дуже різко кинув тренування, м'язи просіли, хребет посипався. Стеноз і дуже сильне стиснення спинного мозку. Права нога майже не відчувається, живе своім життям, я іду а вона ні, або стаю на неї, а її ніби немає, і я фейсом на асфальт.така само за.упа була. Після чого зробив операцію. Інших варіантів вже не було.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти