81eg Опубліковано: 27 березня 2016 Опубліковано: 27 березня 2016 Столько букАф накатали...Я аж протрезвел с утра... Совсем журналисты ошалели. Херачат темы где непопадя. Удивило: 1. Знаний нет, но статью уже пишет ). Это по расейски - телегу впереди лошади поставить. Может перед тем, как садиться за статью, следовало бы изучить проблематику ? Этописец. нет слов. шышнацатилетние эксперты С января начал ходить в зал, создал тему на нескольких форумах...через неделю стал специалистом и начал катать статьи по спортпиту и качу направо и налево. Тема закрыта.
x fighter x Опубліковано: 29 березня 2016 Опубліковано: 29 березня 2016 Є можливісь взяти просрочений гейнер дуже дешево,як думаєте потрібно це робити чи ні???
Tison Опубліковано: 31 березня 2016 Опубліковано: 31 березня 2016 Купив батончік маслтеч місіон1, а там дата до 10.01.2016, подзвонив в магазин де купував сказали що там спочатку місяць, а потім день пишуть. Хочів би спитати в тих хто знає, так це чи ні.
Tison Опубліковано: 31 березня 2016 Опубліковано: 31 березня 2016 Краще б з відповідю допомогли, да а туда куди ви перемістили я год відповіді ждать буду, браво
OlegRO Опубліковано: 31 березня 2016 Опубліковано: 31 березня 2016 да, посмотри как сериал про убийство Кеннеди называется - 11/22/63
Tison Опубліковано: 31 березня 2016 Опубліковано: 31 березня 2016 Адміни мені дітей напоминають. А нема чого робити давай темкі попереміщаємо, зараз і бан напевно дасте. Браво качкі мужикі.
птицелов Опубліковано: 31 березня 2016 Опубліковано: 31 березня 2016 Краще б з відповідю допомогли, да а туда куди ви перемістили я год відповіді ждать буду, браво съешь и забудь :connie_xmas-moose:
Tison Опубліковано: 31 березня 2016 Опубліковано: 31 березня 2016 съешь и забудь :connie_xmas-moose: Хочеш їж просрочку, а в мене такого бажання нема, і взагалі не розумію, питання по спорт піту неможна задавати в темі по спорт піту, афігєть, щас напишу це питання в якійсь темі, скажете що флуд. Ладно всеодно бестолку шось доказувать.
птицелов Опубліковано: 31 березня 2016 Опубліковано: 31 березня 2016 (змінено) Хочеш їж просрочку, а в мене такого бажання нема, і взагалі не розумію, питання по спорт піту неможна задавати в темі по спорт піту, афігєть, щас напишу це питання в якійсь темі, скажете що флуд. Ладно всеодно бестолку шось доказувать. есть тема я это пробовал,или эта.но отдельную тему для такого вопроса создавать смешно.не хочешь есть решай вопрос с магазином где купил...если тебя волнуют даты надо было все подробно уточнять перед покупкой чудо батончика и выносить им мозг там(просить фото батончика ,написать запрос на масл теч и тд) тут поверь твое пытання скоришь усего усим поуй. Змінено 31 березня 2016 користувачем птицелов
81eg Опубліковано: 31 березня 2016 Опубліковано: 31 березня 2016 Купив батончік маслтеч місіон1, а там дата до 10.01.2016, подзвонив в магазин де купував сказали що там спочатку місяць, а потім день пишуть. Хочів би спитати в тих хто знає, так це чи ні. Адміни мені дітей напоминають. А нема чого робити давай темкі попереміщаємо, зараз і бан напевно дасте. Браво качкі мужикі. Слышь мужик...Флудо-темы создавай про то как ты купил одну шоколадку на форуме галя.ру. Там такое можно... Обсуждать мои действия и ныть можно в соответстующем разделе, а не здесь.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз