MaJ0r Опубліковано: 31 березня 2016 Опубліковано: 31 березня 2016 В США, если батончик оригинальный используется следующий формат времени: ММ:ДД:ГГГГ
Tison Опубліковано: 31 березня 2016 Опубліковано: 31 березня 2016 есть тема я это пробовал,или эта.но отдельную тему для такого вопроса создавать смешно.не хочешь есть решай вопрос с магазином где купил...если тебя волнуют даты надо было все подробно уточнять перед покупкой чудо батончика и выносить им мозг там(просить фото батончика ,написать запрос на масл теч и тд) тут поверь твое пытання скоришь усего усим поуй. Ну ти ж не знаєш як я заказував, і перше що я зробив то це позвонив в магазин де купляв, і після того як мені там сказали що перві цифри то місяць, у мене виникли підозри що магазин хоче надурити, тому і було питання задане. І переміщати треба було тему туди куди ти написав, а не сюди. Ладно не відповідай більше бо це в якісь дитячі розбірки стає схожим.
OlegRO Опубліковано: 31 березня 2016 Опубліковано: 31 березня 2016 перві цифри то місяць, у мене виникли підозри почему?
81eg Опубліковано: 31 березня 2016 Опубліковано: 31 березня 2016 Ну ти ж не знаєш як я заказував, і перше що я зробив то це позвонив в магазин де купляв, і після того як мені там сказали що перві цифри то місяць, у мене виникли підозри що магазин хоче надурити, Вот к примеру в этой теме и пиши о своей огромнейшей проблеме вселенских маштабов, а именно просроченном на 2 месяца! батончике. https://ironflex.com.ua/phorum/magaziny-gde-ne-stoit-pokupat
Tison Опубліковано: 31 березня 2016 Опубліковано: 31 березня 2016 Вот к примеру в этой теме и пиши о своей огромнейшей проблеие вселенских маштабо, а именно просроченном на 2 месяца! батончике. https://ironflex.com.ua/phorum/magaziny-gde-ne-stoit-pokupat Слухай я надіюсь ти своїм дітям теж все просрочене даєш.
Valery Опубліковано: 31 березня 2016 Опубліковано: 31 березня 2016 Слухай я надіюсь ти своїм дітям теж все просрочене даєш. Тебе ж уже однозначно ответили насчет дат, кули ты продолжаешь ипать моск всему форуму ?
SuperDry Опубліковано: 9 травня 2016 Опубліковано: 9 травня 2016 Вообщем денег на этот продукт у меня нету, но друг подогнал Whey Gold Standard, именно тот что я хотел и все хвалят Показать Но тут я смотрю на срок годности и такой облом Показать Осталось чуть больше половины, друг пил его два года назад и закрыл на балконе Так жалко выкидывать, пить его уже вообще нельзя?
Cardopusher Опубліковано: 9 травня 2016 Опубліковано: 9 травня 2016 можно, ничего с тобой не случится.
SuperDry Опубліковано: 9 травня 2016 Опубліковано: 9 травня 2016 можно, ничего с тобой не случится. Только что выпил, приятный шоколадный вкус, пока все нормально) А эффект продукта остался?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз