OlegRO Опубліковано: 16 травня 2016 Опубліковано: 16 травня 2016 да абсолютно всё равно, белок - он и в Африке белок
vanesiku Опубліковано: 17 травня 2016 Опубліковано: 17 травня 2016 да абсолютно всё равно, белок - он и в Африке белок так то да. а на счет пропорций че скажешь. я просто от балды придумал, мож есть уже какие провереные?
OlegRO Опубліковано: 17 травня 2016 Опубліковано: 17 травня 2016 тема такая, а вообще ты прав, с такими вопросами это трагедия
nick5 Опубліковано: 28 травня 2016 Опубліковано: 28 травня 2016 Підкажіть, будь ласка, що варто взяти у якості заміни "кальцій-Д3 Нікомед". З подібним/аналогічним складом і у таку ж ціну.
FreestyleGym Опубліковано: 3 червня 2016 Опубліковано: 3 червня 2016 Добрый день, друзья! Заранее извиняюсь, если данная тема уже поднималась. Хочу приобрести ОН голд стандарт в банке 2.27кг, но преследует паранойя попасть на подделку, так как уже имел с этим дело. Подскажите пожалуйста сайты проверенных ИМ, где можно купить оригинал, либо же магазин в Харькове. Благодарю!
nick5 Опубліковано: 3 червня 2016 Опубліковано: 3 червня 2016 Добрый день, друзья! Заранее извиняюсь, если данная тема уже поднималась. Хочу приобрести ОН голд стандарт в банке 2.27кг, но преследует паранойя попасть на подделку, так как уже имел с этим дело. Подскажите пожалуйста сайты проверенных ИМ, где можно купить оригинал, либо же магазин в Харькове. Благодарю! Тут: https://ironflex.com.ua/phorum/sportivnoe-p...ivnogo-pitaniya є кілька продавців безпосередньо з Харкова. Ймовірність купити підробку у них рівна 0. Якщо не знайдете потрібного смаку - зверніться до інших продавців, представлених у тій гілці
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз