XXXshadyXXX Опубліковано: 1 квітня 2019 Опубліковано: 1 квітня 2019 Выпил сегодня с утра 27 мг бронхолитина, чашку кофе в котором было 22 грамма арабики и 250 мг аспирина и 5мг бисопролола. Сейчас давление померял, 120/70, пульс 75 тахикардии нет, но неприятное побаливание в сердце присутствует. Приём эка 1й, может сердце из за непривычки и потом привыкнет , или выпить ещё 5 мг бисопролола?
Outlawif Опубліковано: 1 квітня 2019 Опубліковано: 1 квітня 2019 Боль в сердце распознать могут не только лишь все. Обычно никто этого сделать не может. В 90% болит не сердце, а в остальных 10% люди попадают в больницу, потому что когда боль действительно в сердце, обычно на это очень серьезная и плохая причина. По пустякам сердце не болит.
XXXshadyXXX Опубліковано: 5 квітня 2019 Опубліковано: 5 квітня 2019 Взял тут на форуме на пробу Ма Хуанг, и он мне больше понравился, сегодня 2 табы выпил и норм, побочек намного меньше чем от Бронхолитина. От бронха побаливало сердце, голова, само состояние не приятное, немного ватное, особенно после трени, к вечеру спать хотелось дико, уже в 22:00 вырубало и это от 25 мл Бронха. А Махуанг вообще по сравнению с Бронхом довольно мягкий для меня, и от него "прет" больше и побочек меньше. Видимо все сугубо индивидуально.
Finanse Опубліковано: 20 квітня 2021 Опубліковано: 20 квітня 2021 :Koshechka_08: :Koshechka_08: :Koshechka_08: Вже трохи від теми відхилився, тому напишу - оце паливо для відео про схуднення: Показать По скільки його вживати для ЖЖ (10 мл зранку і 10 перед тренуванням буде норм на 82 кг?)
OlegRO Опубліковано: 20 квітня 2021 Опубліковано: 20 квітня 2021 По скільки його вживати для ЖЖ полбанки на сутки в три приема
kosss77 Опубліковано: 20 квітня 2021 Опубліковано: 20 квітня 2021 А ктото покупал эф в египте? Как он там по рабочести? или в турции(хотя в турции может запретили)
Finanse Опубліковано: 20 квітня 2021 Опубліковано: 20 квітня 2021 полбанки на сутки OlegRO, Йохохо, я 20 мл бахнув до кофеїну - чую як в мене чакри вікрилися і енергія космосу наповнює моє єство. Я напевно почну з 40 мл на день
Finanse Опубліковано: 21 квітня 2021 Опубліковано: 21 квітня 2021 Напишу відгук: в мене було дуже позитивне знайомство з бронхолітином. 20 після обіду і 20 перед тренуванням з кофеїном. В мене було відчуття ніби я до вчорашнього дня ніколи не тренувався по справжньому. Низький калораж, вже енергетики мало чим допомагали, а тут бах - так ніби після відпочинку і повен енергії, навіть більше! Ноги, качнув так що ходити тяжко стало, 2 хв віддихався і пішов спину бомбити, аж до відчуття що вже пече. Спав чудово, зранку теж норм самопочуття. Дякую за ідею OlegRO :bs:
david Опубліковано: 21 квітня 2021 Опубліковано: 21 квітня 2021 А ктото покупал эф в египте? Как он там по рабочести? или в турции(хотя в турции может запретили) до 8 лет. что по мне, так не слишком комфортное похудение
Пропионатычь Опубліковано: 21 квітня 2021 Опубліковано: 21 квітня 2021 Эфедрин же запрещен в Египте. Там много препаратов в список запрещенных внесли,когда их оттуда тянуть начали.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз