raven_fdm Опубліковано: 7 червня 2013 Автор Опубліковано: 7 червня 2013 А по-подробней? Лично я не являюсь профессиональным диетологом, поэтому не имею морального права давать конкретных советов. Но вы можете обратиться к нашему инструктору, Алексею.
paraschyk1 Опубліковано: 7 червня 2013 Опубліковано: 7 червня 2013 Переглянув фото залу из сайту. Еперний театр,у мене дома зал кроссфіту,а якщо все зібрати,та спуститись метрів сто до атлетичного містечка,то группа "Сталева криса №3" чекає на вас,безкоштовно у вечері кожного дня. ПиСи Повага за спорт у люди!
Cell Опубліковано: 7 червня 2013 Опубліковано: 7 червня 2013 Лично я не являюсь профессиональным диетологом, поэтому не имею морального права давать конкретных советов. Но вы можете обратиться к нашему инструктору, Алексею. Вы же не просто так сказали о осторожности по поводу спортпита... Скорее всего у вас есть мнение на счет этого. Пригласите Алексея на форум. Думаю было-бы интересно.
paraschyk1 Опубліковано: 7 червня 2013 Опубліковано: 7 червня 2013 Вы же не просто так сказали о осторожности по поводу спортпита... Скорее всего у вас есть мнение на счет этого. Пригласите Алексея на форум. Думаю было-бы интересно. Целл,харе бомбити. Ми всі в курсі всього,принаймні більшості, и Олексій,дай Боже йому здоровья,тільки спортить собі настрій та затролить Олега! :))
raven_fdm Опубліковано: 7 червня 2013 Автор Опубліковано: 7 червня 2013 (змінено) Вы же не просто так сказали о осторожности по поводу спортпита... Скорее всего у вас есть мнение на счет этого. Пригласите Алексея на форум. Думаю было-бы интересно. Да, мнение есть - наблюдал несколько раз печальные последствия неразборчивого приема "препаратов". Не пожелаешь и врагу. Но не уверен, что стоит затевать словесные битвы на тему спортивной химии на форуме. Если есть конкретные вопросы - можете прийти и просто пообщаться. Змінено 7 червня 2013 користувачем raven_fdm
Cell Опубліковано: 7 червня 2013 Опубліковано: 7 червня 2013 Да, мнение есть - наблюдал несколько раз печальные последствия неразборчивого приема "препаратов". Не пожелаешь и врагу. Но не уверен, что стоит затевать словесные битвы на тему спортпивной химии на форуме. Если есть конкретные вопросы - можете прийти и просто пообщаться. Я пас, мне хватит :bu: :popcorm1:
yobilovus Опубліковано: 7 червня 2013 Опубліковано: 7 червня 2013 так давайте відразу розділяти спортивне харчування і "спортивне харчування" а то поначитуються тут всякі професійні і "професійні" дієтологи і потім віщають людям лабуду що протеїн хімія Я пас, мне хватит :bu: :popcorm1: та чого, так все цікаво починається ))) хтось скоро нахватається мінусів :popcorm1:
paraschyk1 Опубліковано: 7 червня 2013 Опубліковано: 7 червня 2013 Да, мнение есть - наблюдал несколько раз печальные последствия неразборчивого приема "препаратов". Не пожелаешь и врагу. Но не уверен, что стоит затевать словесные битвы на тему спортивной химии на форуме. Если есть конкретные вопросы - можете прийти и просто пообщаться. Все смешалось в доме Облонских. (с)
Cell Опубліковано: 7 червня 2013 Опубліковано: 7 червня 2013 Главное не спрашивайте мнение по поводу карбогидратов.
yobilovus Опубліковано: 7 червня 2013 Опубліковано: 7 червня 2013 розкажи про карбогідрати і про гіперплазію
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз