Перейти до публікації

Новый Кроссфит-спортзал На Татарке

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
А по-подробней?

Лично я не являюсь профессиональным диетологом, поэтому не имею морального права давать конкретных советов. Но вы можете обратиться к нашему инструктору, Алексею.

• Відповіді 81
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• raven_fdm

15

• Cell

12

• Outlawif

10

• 81eg

6

Кращі автори в цій темі

• raven_fdm

raven_fdm 15 публікацій

• Cell

Cell 12 публікацій

• Outlawif

Outlawif 10 публікацій

• 81eg

81eg 6 публікацій

Опубліковано:

Переглянув фото залу из сайту. Еперний театр,у мене дома зал кроссфіту,а якщо все зібрати,та спуститись метрів сто до атлетичного містечка,то группа "Сталева криса №3" чекає на вас,безкоштовно у вечері кожного дня.

ПиСи Повага за спорт у люди!

Опубліковано:
Лично я не являюсь профессиональным диетологом, поэтому не имею морального права давать конкретных советов. Но вы можете обратиться к нашему инструктору, Алексею.

Вы же не просто так сказали о осторожности по поводу спортпита... Скорее всего у вас есть мнение на счет этого.

Пригласите Алексея на форум. Думаю было-бы интересно.

Опубліковано:
Вы же не просто так сказали о осторожности по поводу спортпита... Скорее всего у вас есть мнение на счет этого.

Целл,харе бомбити. Ми всі в курсі всього,принаймні більшості, и Олексій,дай Боже йому здоровья,тільки спортить собі настрій та затролить Олега! :))

Опубліковано: (змінено)

Да, мнение есть - наблюдал несколько раз печальные последствия неразборчивого приема "препаратов". Не пожелаешь и врагу. Но не уверен, что стоит затевать словесные битвы на тему спортивной химии на форуме. Если есть конкретные вопросы - можете прийти и просто пообщаться.

Змінено користувачем raven_fdm
Опубліковано:
Да, мнение есть - наблюдал несколько раз печальные последствия неразборчивого приема "препаратов". Не пожелаешь и врагу. Но не уверен, что стоит затевать словесные битвы на тему спортпивной химии на форуме. Если есть конкретные вопросы - можете прийти и просто пообщаться.

Я пас, мне хватит :bu:

:popcorm1:

Опубліковано:

так давайте відразу розділяти спортивне харчування і "спортивне харчування"

а то поначитуються тут всякі професійні і "професійні" дієтологи і потім віщають людям лабуду що протеїн хімія

Я пас, мне хватит :bu:

:popcorm1:

та чого, так все цікаво починається )))

хтось скоро нахватається мінусів :popcorm1:

Опубліковано:
Да, мнение есть - наблюдал несколько раз печальные последствия неразборчивого приема "препаратов". Не пожелаешь и врагу. Но не уверен, что стоит затевать словесные битвы на тему спортивной химии на форуме. Если есть конкретные вопросы - можете прийти и просто пообщаться.

Все смешалось в доме Облонских. (с)

Опубліковано:

Главное не спрашивайте мнение по поводу карбогидратов.

Опубліковано:

розкажи про карбогідрати і про гіперплазію

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...