Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Ну так давайте обговорив все нюансы и сделаем батл. Хотя я сейчас явно не в форме )))ох эта на натурашка

• Ответов 839
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• XXR XXX

141

• andreyyy

73

• Outlawif

49

• Cell

31

Топ авторов темы

Опубликовано

А сколько победитель на видео потянул раз? Как-то смотрел по диагонали, но не увидел что-бы сказали сколько раз сделали.

Понравилась первая фраза тренера(дословно не помню): I'm really gald, nobody died )

Опубликовано

Там на видео прямо писали цифры, рядом с каждым. По-моему 46.

Кстати, есть мысль, что кисти первые сдохнут, если без лямок тянуть. В них выносливости поменьше...

Опубликовано

Кстати, есть мысль, что кисти первые сдохнут, если без лямок тянуть. В них выносливости поменьше...

47. Кстати, тянули они далеко не чисто. Особенно победитель (закидывал по-стронгменски). Но все тянули без лямок.

Опубликовано

Ми ж не профі, тому:

10. Дозволяється використання лямок.

Опубликовано

На зараз виходить так:

1.Фіксована вага штанги одна для всіх - 150 кг. Диски стандартного діаметра - 45 см. Не обов'язково всі, хоча б одна пара.

2.Виконання знімається на відео.

3.Встановлюємо крайній термін – 10 листопада.

4.Всі відео скидаємо одному форумчанину, який не приймає участі в батлі, або адміну в лічку або на мейл.

5.Правильність набору ваги на штангу виключно на совісті учасників.

6.Стиль виконання тяги будь-який - сумо, напівсумо, класика.

7.Дозволяється використання лямок.

8.Всі відео викидаються на форум не поступово, по мірі надходження, а в один день. 11 листопада.

9.Учасники, які озвучать свій результат до вказаного терміну, знімаються зі змагань.

10.Учасники, які показують однаковий результат, займають однакове місце або, якщо це будуть претенденти на перемогу, перемагає той, у кого менша власна вага.

11.Було б не погано, якби форумні торговці присудили переможцю приз. Навіть, щось символічне дасть більше стимулу і мотивації.

Залишається вирішити про час, який відводиться на підхід. Я пропоную або 5, або 10 хвилин.

Опубликовано
Ми ж не профі, тому:

10. Дозволяється використання лямок.

На зараз виходить так:

1.Фіксована вага штанги одна для всіх - 150 кг. Диски стандартного діаметра - 45 см. Не обов'язково всі, хоча б одна пара.

2.Виконання знімається на відео.

3.Встановлюємо крайній термін – 10 листопада.

4.Всі відео скидаємо одному форумчанину, який не приймає участі в батлі, або адміну в лічку або на мейл.

5.Правильність набору ваги на штангу виключно на совісті учасників.

6.Стиль виконання тяги будь-який - сумо, напівсумо, класика.

7.Дозволяється використання лямок.

8.Всі відео викидаються на форум не поступово, по мірі надходження, а в один день. 11 листопада.

9.Учасники, які озвучать свій результат до вказаного терміну, знімаються зі змагань.

10.Учасники, які показують однаковий результат, займають однакове місце або, якщо це будуть претенденти на перемогу, перемагає той, у кого менша власна вага.

11.Було б не погано, якби форумні торговці присудили переможцю приз. Навіть, щось символічне дасть більше стимулу і мотивації.

Залишається вирішити про час, який відводиться на підхід. Я пропоную або 5, або 10 хвилин.

Да при чем тут профи или не профи. На кой черт лямки? Лямки не элемент безопасности, а скорее ближе к экипировке. В таком случае можно и в трико ))

Да и перед оглашением правил, мне кажется, лучше все же провести опрос. Дабы узнать сколько желающих наберется. А то сейчас затеять, а там наберется 5 человек или наоборот 40.

Опубликовано
Да при чем тут профи или не профи. На кой черт лямки? Лямки не элемент безопасности, а скорее ближе к экипировке. В таком случае можно и в трико ))

Да и перед оглашением правил, мне кажется, лучше все же провести опрос. Дабы узнать сколько желающих наберется. А то сейчас затеять, а там наберется 5 человек или наоборот 40.

Як на мене, аби було не менше 2 учасників і вже буде змагання. Я нікому нічого не нав'язую, а лише даю конкретні свої пропозиції. Без лямок так без лямок. Мені все одно. Я більше схиляюся до того, що треба зробити все якомого простіше без зайвих ускладнень. В проведені опитування взагалі не бачу сенсу, це тільки затягне час.

Пишіть сміливіше свої пропозиціїї. Пропоную 0utlaw, як адміну, який зацікавився батлом, розглянути надані пропозиції і одноосібно скласти з них перелік позицій-положень.

Опубликовано

Попробую поучаствовать, но не гарантирую, т.к. вес штанги, для меня, очень не малый. Пару раз попробую, посмотрим что из этого получится) Время есть.

Опубликовано

Давайте тогда открывать регистрацию участников .

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...