XXR XXX Опубліковано: 18 жовтня 2014 Опубліковано: 18 жовтня 2014 https://ironflex.com.ua/phorum/deadlift-challenge-8110 голосуем еще добавь пункты про правила.они есть или нету
bibika Опубліковано: 18 жовтня 2014 Опубліковано: 18 жовтня 2014 еще добавь пункты про правила.они есть или нету Я пока не вижу особого смысла определяться с правилами, т.к. не понятен объем соревнований. Будет это пара энтузиастов или так сказать полноценные соревнования.
XXR XXX Опубліковано: 18 жовтня 2014 Опубліковано: 18 жовтня 2014 Я пока не вижу особого смысла определяться с правилами, т.к. не понятен объем соревнований. Будет это пара энтузиастов или так сказать полноценные соревнования. тоже верно) хотя и сроки голосовалоке нужны а дк будит?))
bibika Опубліковано: 18 жовтня 2014 Опубліковано: 18 жовтня 2014 тоже верно) хотя и сроки голосовалоке нужны а дк будит?)) Да 2-3 дня посмотрим, а там уже можно решать.
Тарас Ф. Опубліковано: 18 жовтня 2014 Опубліковано: 18 жовтня 2014 Я пропоную максимально все спростити. Не треба влаштовувати сувору битву, по якимось суворим правилам. Давайте розслабимося, забудемо про чемпіонські амбіції, зробимо все для власного задоволення. Я взагалі зараз йду чисто по силовому циклу, тому і близько не знаю, що вийде в багатоповторці. Зроблю замість легкої трені отакий ось марафон. Давно не змагався, трохи хочеться покуражитись.
MaJ0r Опубліковано: 1 листопада 2014 Опубліковано: 1 листопада 2014 Наконец-то одолел 220 хорош. 180 тянуть будешь на зарубу? )
andreyyy Опубліковано: 1 листопада 2014 Опубліковано: 1 листопада 2014 хорош. 180 тянуть будешь на зарубу? ) Не не буду протык забирать у пацанов :)
MaxSan Опубліковано: 2 грудня 2014 Опубліковано: 2 грудня 2014 ну что ребята, кто то тянул с резиной???? как оно? думаю после НГ попробовать.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз