XXR XXX Опубліковано: 21 травня 2021 Опубліковано: 21 травня 2021 5 ошибок в становой тяге Показать https://www.youtube.com/watch?v=1Jc8X5EeoyM Єдине що не зрозуміло чим відрізняється станова від мертвої))))
$l@ventiy Опубліковано: 21 травня 2021 Опубліковано: 21 травня 2021 Особенностями перевода) у буржуев дедлифт, а у нас почемуто становая) наверное мертвая звучит неприятно)
XXR XXX Опубліковано: 21 травня 2021 Опубліковано: 21 травня 2021 Та то понятно, просто трохи дивує коли люди кажуть що станову не роблю а мертву так)
promius Опубліковано: 21 травня 2021 Опубліковано: 21 травня 2021 Опускать надо за счет сгибания в тазобедренном суставе, а не поясницы) а чтоб не горбилась спина возьми не 100, а 40кг например и неспеша поделай чтоб почувствовать что и где начинает включаться. Пишу же - не хватает растяжки. Максимум руки доходят до колен. Потом уже надо сгибать ноги. Поясницу не сгибаю, она у меня и так проблемная. Спину держу ровно. вот щас на сухую попробовал прогнуться, руки достали до колен и бицепсы ног уже в натяжке. Надо растягиваться.
XXR XXX Опубліковано: 21 травня 2021 Опубліковано: 21 травня 2021 ти на прямих ногах зможеш достати пальцами рук підлоги ? Пишу же - не хватает растяжки. Максимум руки доходят до колен. Потом уже надо сгибать ноги. Поясницу не сгибаю, она у меня и так проблемная. Спину держу ровно. вот щас на сухую попробовал прогнуться, руки достали до колен и бицепсы ног уже в натяжке. Надо растягиваться. а якщо не вистачає розтяжки то я би взагалі не рекомендував тобі іі робити, поки м*язи не почнуть тянутися як требо це як з присідом, є люди коли починають вперше присідати відривають пятки від пілоги і кажуть в мене розтяжки не вистачає,а через 2-3 місяця лікують коліна)
promius Опубліковано: 21 травня 2021 Опубліковано: 21 травня 2021 ти на прямих ногах зможеш достати пальцами рук підлоги ? Могу, но не с ровной спиной. С ровной спиной только до колен.
XXR XXX Опубліковано: 21 травня 2021 Опубліковано: 21 травня 2021 Налягай на розтяжки ! Після кожного тренування усі м'язи 15 хвлн не менше. Розтяжки це пздц як важливо, каже людина яка отримала ппц скіки травм)
$l@ventiy Опубліковано: 21 травня 2021 Опубліковано: 21 травня 2021 Максимум руки доходят до колен. Потом уже надо сгибать ноги promius, колени надо держать слегка согнутыми. уже ж писали.
promius Опубліковано: 21 травня 2021 Опубліковано: 21 травня 2021 Они сами потом уже сгибаются. Если опускать ниже колен, то выходит уже обычная становая, класика. Кстати бицепс слегка таки заболел. Зацепил таки вчера его.
XXR XXX Опубліковано: 21 травня 2021 Опубліковано: 21 травня 2021 ні ні ні, на прямих ти трішки згинаєш в колінах у класиці по іншому, я ж відео скинув вищє Дена Гріна тяга на прямих з ями, в мене десь і своє було Показать
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз