Перейти до публікації

Василий Вирастюк

Admin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
С 1 по 10 место - разрыв между чемпионом и неудачником. На счет Вирастюка не согласен. На этот чемпионат он приехал в качесте Top-Star с травмой спины и без должной подготовки. Посмотрел бы я на любого из нас, как бы мы делали становую тягу с больной спиной. Зачем гнать, не вникнув в вопрос?

+1 Теж правда.

• Відповіді 35
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Admin

10

• Terminator

5

• Паша

5

• blablabla

5

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

У Вірастюка вже давно проблеми зі спиною,і тому він був не дуже сильним в станових.а в інших вправах він - супер атлет.

Опубліковано:

До речі хто може знає якісь ссилки з рекордами по стрнгмену?

Опубліковано:
С 1 по 10 место - разрыв между чемпионом и неудачником. На счет Вирастюка не согласен. На этот чемпионат он приехал в качесте Top-Star с травмой спины и без должной подготовки. Посмотрел бы я на любого из нас, как бы мы делали становую тягу с больной спиной. Зачем гнать, не вникнув в вопрос?

Тем более это наш соотечественник.. Я вообще очень многих людей не понимаю.. Нет патриотизма.. ладно за страну, эти политики развили отвращение к ней же самой, а спортсмены то тут причем.. От многие говорят мол Клички засранцы, мол не настоящие спортсмены.. Так это ж наши хлопцы, откуда столько призрения.. Хай там оно как, но они чемпионы и интеллигенты, и не отказались представлять Украину.. С таким уважением к нашим великим соотечественникам мы далеко не пойдем...

Опубліковано:

Вірастюк - великий чемпіон B) .В один час йому не було рівних серед богатирів,зарахунок нього наша команда рвала всіх інших як синків.Завжди буду пам"ятати,як російські богатирі перетягували канат з нашими,вони вперлись ногами в пісок(на пляжі),а наші потягнули так ,що ті ледь не по пояс в пісок загрузли :D

• 3 тижні потому...
Опубліковано:

Силові показники

Жим

225 кг

Присяд 280 кг х 4; 300 кг х 3

Тяга 250 кг х 4; 280 кг х 2

Швунг з-за голови 225 кг

Швунг колоди 160 кг

Стрибок у висоту 190 см

Стрибок в довжину з місця 330 см

Біг 30 м з ходу 3,1 с

Біг 100 м 11,5 с

Опубліковано:

Не плохо ))))

Опубліковано:

Епт... :D . Хотя тут Левронт кило 80 весит, а может и нет..

Опубліковано:
И кстате, у него же жена умерала не так давно.

И кроме етого ему куча рекордов принадлежит в отдельных упражнениях.

Да бляха, я слыхал, Вирастюк поехал с женой на лыжах в горах кататься, там и жену потерял!

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...