Перейти до публікації

Моя Радость Дня :) / Печалька Дня :(

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
MrGreenZ, вообще без проблем оформляется в ментовке. 400 уе разрешение
Kito,

Ага як раз в тему, якщо оформлять тебе фіктивним журналістом-це радість дня, а якщо "дружинником"-печалька дня :dc: , тариф трохи великий в нас в середньому 150-200 баксів...

• Відповіді 8,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• my_fair_lady

890

• andreyyy

810

• OlegRO

796

• Outlawif

714

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Як на мене травмат то зайва іграшка, добрий перцовий балон дешевше і не менш дієво

Опубліковано:
добрий перцовий балон дешевше і не менш дієво
templar,

особенно в ветер

Опубліковано:

Ну хіба шо потужний вітер, але справа в тому, що балон при використанні (якщо встигнеш) гарантовано позбавляє супротивника можливості діяти, а після травмата (якщо встигнеш) можна ще більше вигребти. Крім того при невдалому використанні травмата можна легко заїхати до в'язниці і надовго, в той час як з балоном такої халепи не станеться

Тобто трамат це така собі недозброя з зовсім негарантованим ефектом але за допомогою якої можна дістати реальних проблем на дурну голову

Опубліковано:
там же под спойлером список. У меня товарищ любитель подобного, еще лет 5-6 назад рассказывал, самый нормальный вариант заделаться журналистом. Тем более это не сложно

Ага, только разрешитель в случае чего за тебя вписывается только по городу, максимум области, попался в другом месте - и похеру та корочка.

Опубліковано:

мне даже не надо заделываться никем, но психологически я вряд ли смогу использовать оружие против другого человека%) или даже собаки.

пока от бродячих собак спасало мое умение очень громко и воинственно орать, видимо, перехожу на ультразвук, потому что они разбегаются))))

кстати, маме покупала ультразвуковой отпугиватель - она говорит, что помогал.

Опубліковано:
мне даже не надо заделываться никем, но психологически я вряд ли смогу использовать оружие против другого человека%) или даже собаки.

ну что за чушь?? прям ситуации представить не можешь, когда надо по щеке влепить? или камнем в злобную псину? или палкой? или жизнь защитить свою или родного человека? еще как сможешь.

Опубліковано:
мое умение очень громко и воинственно орать

121696584_orgasm.jpg

Опубліковано:
ну что за чушь?? прям ситуации представить не можешь, когда надо по щеке влепить? или камнем в злобную псину? или палкой? или жизнь защитить свою или родного человека? еще как сможешь.

ну так отбиваться одно, а стрелять другое

Опубліковано:
ну так отбиваться одно, а стрелять другое

дам совет для тех, кто боится стрелять в живого. Целься в бедро. Туда не страшно. :to_pick_ones_nose_eat:

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...