Дід Опубліковано: 26 листопада 2016 Опубліковано: 26 листопада 2016 MrGreenZ, вообще без проблем оформляется в ментовке. 400 уе разрешение Kito, Ага як раз в тему, якщо оформлять тебе фіктивним журналістом-це радість дня, а якщо "дружинником"-печалька дня :dc: , тариф трохи великий в нас в середньому 150-200 баксів...
templar Опубліковано: 26 листопада 2016 Опубліковано: 26 листопада 2016 Як на мене травмат то зайва іграшка, добрий перцовий балон дешевше і не менш дієво
sheff Опубліковано: 26 листопада 2016 Опубліковано: 26 листопада 2016 добрий перцовий балон дешевше і не менш дієво templar, особенно в ветер
templar Опубліковано: 26 листопада 2016 Опубліковано: 26 листопада 2016 Ну хіба шо потужний вітер, але справа в тому, що балон при використанні (якщо встигнеш) гарантовано позбавляє супротивника можливості діяти, а після травмата (якщо встигнеш) можна ще більше вигребти. Крім того при невдалому використанні травмата можна легко заїхати до в'язниці і надовго, в той час як з балоном такої халепи не станеться Тобто трамат це така собі недозброя з зовсім негарантованим ефектом але за допомогою якої можна дістати реальних проблем на дурну голову
Scythe Опубліковано: 26 листопада 2016 Опубліковано: 26 листопада 2016 там же под спойлером список. У меня товарищ любитель подобного, еще лет 5-6 назад рассказывал, самый нормальный вариант заделаться журналистом. Тем более это не сложно Ага, только разрешитель в случае чего за тебя вписывается только по городу, максимум области, попался в другом месте - и похеру та корочка.
my_fair_lady Опубліковано: 26 листопада 2016 Опубліковано: 26 листопада 2016 мне даже не надо заделываться никем, но психологически я вряд ли смогу использовать оружие против другого человека%) или даже собаки. пока от бродячих собак спасало мое умение очень громко и воинственно орать, видимо, перехожу на ультразвук, потому что они разбегаются)))) кстати, маме покупала ультразвуковой отпугиватель - она говорит, что помогал.
Каммерер Опубліковано: 26 листопада 2016 Опубліковано: 26 листопада 2016 мне даже не надо заделываться никем, но психологически я вряд ли смогу использовать оружие против другого человека%) или даже собаки. ну что за чушь?? прям ситуации представить не можешь, когда надо по щеке влепить? или камнем в злобную псину? или палкой? или жизнь защитить свою или родного человека? еще как сможешь.
OlegRO Опубліковано: 26 листопада 2016 Автор Опубліковано: 26 листопада 2016 мое умение очень громко и воинственно орать
my_fair_lady Опубліковано: 26 листопада 2016 Опубліковано: 26 листопада 2016 ну что за чушь?? прям ситуации представить не можешь, когда надо по щеке влепить? или камнем в злобную псину? или палкой? или жизнь защитить свою или родного человека? еще как сможешь. ну так отбиваться одно, а стрелять другое
Каммерер Опубліковано: 26 листопада 2016 Опубліковано: 26 листопада 2016 ну так отбиваться одно, а стрелять другое дам совет для тех, кто боится стрелять в живого. Целься в бедро. Туда не страшно. :to_pick_ones_nose_eat:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз