OlegRO Опубліковано: 7 березня 2017 Автор Опубліковано: 7 березня 2017 в ванной на полку телефон поставила и сама сняла :ar: нафик тебе тренер?
my_fair_lady Опубліковано: 8 березня 2017 Опубліковано: 8 березня 2017 пф. не. могу старые записи с тренировок найти, там уже видно, как рагульно я танцую)))
OlegRO Опубліковано: 8 березня 2017 Автор Опубліковано: 8 березня 2017 :bl: пойми, со здоровьем нельзя торговаться, сказано из ванной, уж будь добра
my_fair_lady Опубліковано: 8 березня 2017 Опубліковано: 8 березня 2017 ты стал гласом моего здоровья?)
OlegRO Опубліковано: 8 березня 2017 Автор Опубліковано: 8 березня 2017 my_fair_lady, ролик не прикрепился, попробуй ещё раз)
extremal Опубліковано: 8 березня 2017 Опубліковано: 8 березня 2017 С мобилы кто то пробовал прикреплять фото? У меня не крепит(
my_fair_lady Опубліковано: 8 березня 2017 Опубліковано: 8 березня 2017 схожу-ка я лучше на йогу))) видео не будет :to_become_senile:
OlegRO Опубліковано: 8 березня 2017 Автор Опубліковано: 8 березня 2017 мы её .. а она нам .. фигвамы рисует
MaJ0r Опубліковано: 8 березня 2017 Опубліковано: 8 березня 2017 Зашли в магазин купить любимой свитерок о котором она давно мечтала, в итоге купил себе легкую хлопковую толстовку, а ей ничего. Не знаю радость это или печалька
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз