Перейти до публікації

Моя Радость Дня :) / Печалька Дня :(

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
живую?

с душком

• Відповіді 8,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• my_fair_lady

890

• andreyyy

810

• OlegRO

796

• Outlawif

714

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

после тяжелого рабочего дня и похлебки - только мертвую

Опубліковано:

Погодка налагодилася-ходжу з роботи пішки, або "веліком" їду додому.Недалеко від місця проживання звели новий 12 поверховий будинок.І як завжди перший поверх було відведено під адміністративні приміщення, "охвіси-шмохвіси".І така в мене печалька-з 12 нарахованих приміщень-3 магазини, 1 гламурна качалка(ціна висока, а штанг нормальних немає :dc:) , офіс державних "лохтерей" і...8, сука ВІСІМ! всяких кафе, барів, ресторанчиків...

Через дорогу,приблизно за 50 метрів, ще три кабака...

Опубліковано:
сука ВІСІМ! всяких кафе, барів, ресторанчиків..

ну, не "интернет-онлайн" ж, уже хорошо

Опубліковано:
уже хорошо
OlegRO,

Та мені зазвичай пох, що там кафехи, просто тут збираєш по копійчині в АТО, а там сидить маса народу і бухає і їм все до сраки, а коли щось розказуєш-вираз обличчя такий, що останнє забираю...

Если чего я не ною, просто поделился печалькою...

Опубліковано:

ну я уже не раз писала, что у нас народ жалуется постоянно, как все плохо%) но по заполненности кафе/ресторанов/ТРЦ и по покупкам в Ашане так и не скажешь

Опубліковано:
OlegRO,

Та мені зазвичай пох, що там кафехи, просто тут збираєш по копійчині в АТО, а там сидить маса народу і бухає і їм все до сраки, а коли щось розказуєш-вираз обличчя такий, що останнє забираю...

Если чего я не ною, просто поделился печалькою...

Дуже важко від того абстрагуватися..коли в тебе на підприємстві половина сепарів) а на службі?). Чего и как пришел..Ну мобилизировали... То в загальних рисах.. )все буде добре!

Опубліковано:
ну, не "интернет-онлайн" ж, уже хорошо

секонд-хенд... уже еще лучше...

скоро уже сед-хенд понадобится...

Опубліковано:
ну я уже не раз писала, что у нас народ жалуется постоянно, как все плохо%) но по заполненности кафе/ресторанов/ТРЦ и по покупкам в Ашане так и не скажешь

Не жалеешь людей...

Последнее отдают из зп, в ломбардах закладывают и в кафе, ТРЦ идут чтоб видимость создать что живем как люди, как в европах! Назло врагу!! Ради сталина жытыпоновому... И лишь иногда, среди своих, роняют горькие скупые слова правды - что плохо все и тяжело, вздох и снова в кафебой!!!

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...