Дід Опубліковано: 9 травня 2017 Опубліковано: 9 травня 2017 а потім кажуть що з Западенщини нацики лізуть..а ви таки всі у підпіллі? Veles, Ми нікуди не ліземо, телефони та адреси давно вже не підпільні :zhet: дык я тоже несознательная, в фитнес-клубе была, а потом с мужем дома отдыхали, кино-вино-домино))) my_fair_lady, Добре тобі, моя дружина пропозицію сходити в зальчик проігнорувала, бо треба садити цибульку та сіяти моркву(((
Veles Опубліковано: 9 травня 2017 Опубліковано: 9 травня 2017 Veles, Ми нікуди не ліземо, телефони та адреси давно вже не підпільні :zhet: my_fair_lady, Добре тобі, моя дружина пропозицію сходити в зальчик проігнорувала, бо треба садити цибульку та сіяти моркву((( а громадянська позиція?
my_fair_lady Опубліковано: 9 травня 2017 Опубліковано: 9 травня 2017 my_fair_lady, Добре тобі, моя дружина пропозицію сходити в зальчик проігнорувала, бо треба садити цибульку та сіяти моркву((( не, я не по этим делам, садоводство не мое))) муж сегодня дома видео из отпуска монтировал, потом оч интересный старый фильм глянули с молодым Микки Рурком и Робертом Де Ниро.
Outlawif Опубліковано: 9 травня 2017 Опубліковано: 9 травня 2017 Заводить несколько раз на ночь будильник для сонного перекуса. Та я не на массе ( Я даже не на курсе. Там еще ящик десертов оказывается. Ну с ним проблем не будет, завтра теща в гости приедет...
Дагот Опубліковано: 9 травня 2017 Опубліковано: 9 травня 2017 Та я не на массе ( Я даже не на курсе. Там еще ящик десертов оказывается. Ну с ним проблем не будет, завтра теща в гости приедет... Хочешь ее позбутися?)) Сахар убивает вернее чем никотин)
Cardopusher Опубліковано: 10 травня 2017 Опубліковано: 10 травня 2017 Умудрился простыть... Погода меняется. Хер поймешь что одевать.
XXR XXX Опубліковано: 10 травня 2017 Опубліковано: 10 травня 2017 Умудрился простыть... Погода меняется. Хер поймешь что одевать. я тож малехо
Valery Опубліковано: 10 травня 2017 Опубліковано: 10 травня 2017 Нифига. Мы вот день рождения дочки праздновали ) Самое приятное и позитивное мероприятие :t07028: Val, Я зовсім "несознательный", на дачі города копав((( Как всегда у украинских латифундистов )))... А я отдыхал от всего, даже на тренировку не пошел. Организм сказал "нужно отдохнуть, я устал" ).
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз