Дід Опубліковано: 31 жовтня 2017 Опубліковано: 31 жовтня 2017 Тільки що мене підбадьорили.Вечеряю на кухні сам, дружина на конференцію пішла.Дивлюся телевізор, борщик їм.Щось заспокійливе показують, розслаблений.І раптом постукали в двері.Відкриваю, а там дві істоти перевдягнені-Фредді Крюгер з ножичками замість пальців і щось в страхітливій масці поруч.Мені як шваркнуло адреналіном, а тут голос писклявий:Гаманець або цукерки...Фу бля, сьогодні ж Хеловін :dc: Не обісрався і слава Богу...
Vladik Опубліковано: 1 листопада 2017 Опубліковано: 1 листопада 2017 Гаманець або цукерки...Фу бля, сьогодні ж Хеловін И что, отдали они тебе конфетки?
MaJ0r Опубліковано: 1 листопада 2017 Опубліковано: 1 листопада 2017 Получил новый загранпаспорт. Намылился в Египет. Радость! А тут жена со стоматологии пришла, за 4 импланта просят 100 000 грн(. Накрылось мое Средиземное море и карпаты похоже тоже. Печалька.. может стоит по одному ставить? Хотя наверное 4 за один раз проще. А почему Средиземное море, а не Красное?
Дід Опубліковано: 1 листопада 2017 Опубліковано: 1 листопада 2017 И что, отдали они тебе конфетки? Vladik, Цукерки дають дітям, а не навпаки)))
Vladik Опубліковано: 1 листопада 2017 Опубліковано: 1 листопада 2017 Vladik, Цукерки дають дітям, а не навпаки))) Ну при виде громилы у которого "як шваркнуло адреналіном"... бывает наоборот, нет? Я это я пошутить пытался, если что... :to_pick_ones_nose_eat:
Дід Опубліковано: 1 листопада 2017 Опубліковано: 1 листопада 2017 Я это я пошутить пытался, если что... Vladik, Та я зрозумів, що то в тебе гумор такий, в Хеловін дітки почали ходити другий рік(в нашому місті) і це дійсно трохи в дивину...
extremal Опубліковано: 1 листопада 2017 Опубліковано: 1 листопада 2017 может стоит по одному ставить? Хотя наверное 4 за один раз проще. А почему Средиземное море, а не Красное? Поставить импланты вместо коренных это 3 операции в течении года. Режут ,чистят, засыпают костный порошок, сетку ставят. Потом опять режут , снимают сетку, потом вкручиват импланты и ставят коронки. Пойду свои зубы почищу. Бо где какое море не знаю, не был еще.
Vladik Опубліковано: 1 листопада 2017 Опубліковано: 1 листопада 2017 Vladik, в Хеловін дітки почали ходити другий рік(в нашому місті) і це дійсно трохи в дивину... Криза, одного різдва вже замало...
andreyyy Опубліковано: 1 листопада 2017 Опубліковано: 1 листопада 2017 На Корреспонденте вчера читал, в США наХеллоуин дети с конфетками пакетик мета наколядовали.
Outlawif Опубліковано: 1 листопада 2017 Опубліковано: 1 листопада 2017 Поставить импланты вместо коренных Мы маме пару лет назад все это ставили. Только ей делали 4 импланта и потом весь рот ) Денег ушло прилично, можно небольшой таксопарк на литовских номерах собрать ))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз