XXR XXX Опубліковано: 23 січня 2016 Опубліковано: 23 січня 2016 есть шанс хоть как-то компенсировать? Страховка там, виноватые? есть вот тот кто должен біл огнетушителями обеспечить зал должен єтим огнетушителем по иплу получить
my_fair_lady Опубліковано: 23 січня 2016 Опубліковано: 23 січня 2016 Показать там велик стремный))))) про тетку вообще молчу) ЗЫ. и да, хватит оффтопить)
col34 Опубліковано: 23 січня 2016 Опубліковано: 23 січня 2016 я взагалі за те що б зробити окрему тему дагот/леді/олег/пушер там собі і обговорюйте все що хочете. весь форум застрали.Збоченці .у всіх темах добре що хоть в темі фарми поки що леді не пише.
Kito Опубліковано: 23 січня 2016 Опубліковано: 23 січня 2016 Показать весь форум застрали.Збоченці .у всіх темах абсолютно поддерживю. Не имею ничего против Олегро, леди и остальных. Но куда не зайти везде вы обсуждается свое. Есть же тема "флуд", есть тема про баб. Вам мало их ?
my_fair_lady Опубліковано: 23 січня 2016 Опубліковано: 23 січня 2016 добре що хоть в темі фарми поки що леді не пише. это исключено)))) если по теме - вчера потеряла карту фитнес-клуба. причем мне до сих пор кажется, что забыла ее там же на рисепшене. расстроилась. сегодня карту не нашли, но бесплатно дали другую, просто с другим номером) профит. я уж думала, платить придется.
samuraix801 Опубліковано: 23 січня 2016 Опубліковано: 23 січня 2016 купил VITA CORE FITNESS AUTHORITY 120 CAPS за 195 грн :dance3:
leshiy333 Опубліковано: 24 січня 2016 Опубліковано: 24 січня 2016 сочувствую( молодой? 39.не тренировался. мать второго сына потеряла((( karlito78 my_fair_lady спасибо!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз