Деда Опубліковано: 4 червня 2019 Опубліковано: 4 червня 2019 Собирает в Москве, блин.... лететь через Минск ... Чето я уже и не хочу как-то Может и не надо туда лететь, может это чуйка сигналы подает, что бы не повязали за просто так, как Гриба например.
Дід Опубліковано: 11 червня 2019 Опубліковано: 11 червня 2019 Подзвонили з станції переливання крові та повідомили радісну звістку-в мене виявлено антитіла до вірусу гепатиту С, блят... а на завершнення ще й побажали приємного дня, сука!!!Завтра йду здавати специфічні аналізи-підтвердиться, не підтвердиться, а кров приймат не будуть рік(((...
Outlawif Опубліковано: 11 червня 2019 Опубліковано: 11 червня 2019 Да уж, радость конечно такая себе. Главное, чтобы не подтвердился, а сдача крови то такое, переживешь.
Каммерер Опубліковано: 11 червня 2019 Опубліковано: 11 червня 2019 Подзвонили з станції переливання крові та повідомили радісну звістку-в мене виявлено антитіла до вірусу гепатиту С, блят... а на завершнення ще й побажали приємного дня, сука!!!Завтра йду здавати специфічні аналізи-підтвердиться, не підтвердиться, а кров приймат не будуть рік(((... сдавай сразу ПЦР на качество, самый надежный анализ. 250 грн примерно стоит. В станциях переливания анализируют на антитела. Этот анализ говорит, что у тебя когда-то был в крови вирус. Сей
Дід Опубліковано: 12 червня 2019 Опубліковано: 12 червня 2019 сдавай сразу ПЦР на качество, самый надежный анализ. 250 грн примерно стоит. Каммерер, Здав ПЛР коштує 324грн, та сумарні антитіла до ВТС 198 грн-це в Сінево зі знижкою, ще будуть печінкові проби та ліпідограма та загальний аналіз крові-безкоштовно...
Дід Опубліковано: 14 червня 2019 Опубліковано: 14 червня 2019 Прийшли мої результати і певно це радість дня, печалька те що певно прийдеться періодично здавати ПЛР тому що я вже носій цього вірусу((( Заразився з імовірністю 100% у дантиста в якого лікую зуби більше 20 років... ПоказатьАналізи
andreyyy Опубліковано: 14 червня 2019 Опубліковано: 14 червня 2019 там нужен пароль. Говори так. Подтвердили или нет ?
OlegRO Опубліковано: 14 червня 2019 Автор Опубліковано: 14 червня 2019 я вже носій цього вірусу( Дед, держись, дружище, всё будет хорошо
avaru_Zed Опубліковано: 14 червня 2019 Опубліковано: 14 червня 2019 Гепатит С вроде полностью поддается излечению на сегодняшний день?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз