$l@ventiy Опубліковано: 10 липня 2019 Опубліковано: 10 липня 2019 на цій ротації поляжу Jazzman, не гони, все будет хорошо!
Каммерер Опубліковано: 10 липня 2019 Опубліковано: 10 липня 2019 боже, у меня в экран не влезло, а неужели где-то еще закатывают? Это ж не съедается! мне кажется
Alexey@ Опубліковано: 10 липня 2019 Опубліковано: 10 липня 2019 Это очень вкусно! И оте несчастные 11 бутыльков улетят - и не замечу)
Деда Опубліковано: 10 липня 2019 Опубліковано: 10 липня 2019 Готуємося виходити, Не ходи. До власної чуйки про неприємностi- треба прислуховуватися.
$l@ventiy Опубліковано: 13 липня 2019 Опубліковано: 13 липня 2019 Печалька. Вчера на площади концерт был, после трнировки (от зала там 200м пройти) пришли с супругой поглазеть, как раз у "от винта" саундчек был. Обьявили что концерт будет через час. Решили сьездить в "Эпицентр" по своим строительным делам, и проебали их выступление( приехали а там какойто гурт " летай" первый раз их вижу, вокалист худой дрыщ воет козлячим голосом. Фубля!. Потом были Скай, но мы уже ушли. Сегодня среди выступающих Христина Соловій должна быть, надо не провтыкать)
Orvex Опубліковано: 13 липня 2019 Опубліковано: 13 липня 2019 А я даже примерно не знаю кто все эти люди)
Veles Опубліковано: 13 липня 2019 Опубліковано: 13 липня 2019 Скай колись був на хвилі популярності,слухав частенько..Христину теж вживу чув..) А у нас то електронної музики фест..то діджеї та Барських на пляжі..нічого путнього..рок фестивалів не вистачає,саме у нас..на західній,центральній Україні куди краще справи..
Orvex Опубліковано: 13 липня 2019 Опубліковано: 13 липня 2019 Хотів ковтнути плотських утіх перед виїздом. Пару годин витратив на пошуки платної баби, одні бл*ть кидали, всі до терміналу направляють Укрго/услуги/интим услуги/ну а там фильтры(регион/город/цена/предпочтения)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз