andreyyy Опубліковано: 18 серпня 2019 Опубліковано: 18 серпня 2019 Накрыло счастьем. Конечно, видимо, огромное значение имеет вклад каждого вещества, волею судьбы попавшего сегодня внутрь моей души. Но как же все неописуемо прекрасно! Фиолетово-оранжево-прекрасно! И я обнимаю жену, смеюсь, говорю ей, что как же она не видит, как все охуенно. Почему мы раньше это не замечали ? Пойдем, говорю, сейчас гулять! Пойдем ночью купаться в Днепре! Пойдем смотреть на небо! Сукааааа как хорошо жить. А если еще дунуть, то это можно сдохнуть так хорошо
Дід Опубліковано: 18 серпня 2019 Опубліковано: 18 серпня 2019 Збив песика, вискочило і під переднє праве колесо, не встиг зреагувати,наїхати не наїхав,але вдарив(((
andreyyy Опубліковано: 18 серпня 2019 Опубліковано: 18 серпня 2019 І шо ? Скалічив ? Чи все нормуль ?
Дід Опубліковано: 18 серпня 2019 Опубліковано: 18 серпня 2019 Не знаю,не зупинився,тепер муки совісті(((
andreyyy Опубліковано: 18 серпня 2019 Опубліковано: 18 серпня 2019 Не сумуй, друже. А в мене зараз щастя, якого не було х. знає скіки. Таке все яскраве! Я перемив весь посуд. Це такий кайф - мити посуд. Я насолоджувався дотиком до ганчирки з миючим засобом, цим потиранням, ополаскуванням. Бляяя. Кажу жінці - ще давай, ще. Каже, що більш нема брудного посуду. Як нема ? Як нема ? Ще хочу! Поклич, коли ще буде. Я й не знав, що мити посуд - це такий кайф. Скіки ще несподіванок таїть життя
andreyyy Опубліковано: 18 серпня 2019 Опубліковано: 18 серпня 2019 Сука, Аллу зову сейчас пойти купаться, друга зову - все морозятся. Ну как можно не видеть это вот все!!!!!!!! Игорь, можно, можно. Только видимо синнергия сыграла. Как-то все очень удачно легло.
andreyyy Опубліковано: 18 серпня 2019 Опубліковано: 18 серпня 2019 Я пошел за слабоалкоголкой схожу. Вот это состояние .... оно лучшее из всего, чего удавалось достичь за последние годы. Вот сама суть! самое оно! восторг в кристаллической форме. Правый изомер восторга И ни дай бог завтра с утра накатит отходняк как в Хрустальном мире
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз