$l@ventiy Опубліковано: 19 квітня 2016 Опубліковано: 19 квітня 2016 онуфриевский),тебе наверное туда дальше чем мне ехать с кремня)ага,тебе там вообще 5 мин пешком))
XXR XXX Опубліковано: 19 квітня 2016 Опубліковано: 19 квітня 2016 ага,тебе там вообще 5 мин пешком)) вот там бы братья Галагуз пригодились со своим кросфитом)) у тещи все для этого есть)))))))))))))
$l@ventiy Опубліковано: 19 квітня 2016 Опубліковано: 19 квітня 2016 вот там бы братья Галагуз пригодились со своим кросфитом)) у тещи все для этого есть))))))))))))) тёща тренер по кроссфиту?)))
XXR XXX Опубліковано: 19 квітня 2016 Опубліковано: 19 квітня 2016 тёща тренер по кроссфиту?))) та ЗМС))
andreyyy Опубліковано: 19 квітня 2016 Опубліковано: 19 квітня 2016 онуфриевский),тебе наверное туда дальше чем мне ехать с кремня) Моей жены тетя в тех краях. Т.к. она сирота, то щитай теща.
yobilovus Опубліковано: 19 квітня 2016 Опубліковано: 19 квітня 2016 sdiv=this.parentNode.childNodes[1].style; sref=this.parentNode.childNodes[0]; tmp=(sdiv.display!='block'); sdiv.display = tmp ? 'block' : 'none'; sref.innerHTML = tmp ? 'Скрыть' : 'матюки'; return false;">матюкиблять, це якийсь піздец! щось все йде не по плану, останнє що мене добиває - хочемо з дружиною завагітніти, не вдається ніяк, все здається гараз, нічого критичного, так якісь незначні відхилення є, але загалом типу дружині зараз зробили одну процедуру, місяць ще не можна вагітніти. пішов я зі своєю спермограмою до уролга, каже є маленький запальний процес в простаті, але він хуй знати від чого... треба здати аналізи. здав мать його секрет простати і ніхуя не знайли, то ж треба приймати антибіоити широкого спектру дії і під час прийому не можна теж вагітніти. блять! а ще під час курсу ходити і хуячити масажі простати раз в день! і то блять без встановленого діагнозу ... просто якийсь малий запальний процес! МАЛИЙ ЗАПАЛЬНИЙ ПРОЦЕС, КАРЛ! зараз вже закінчиться в дружини період коли не можна вагітніти, а тепер мені сука йти і почитати приймати антибіоити і знов не можна! І я блять. на роздоріжжі - чи зачекати ще два місяці і нічого не робити, чи все ж робити щось з непевним кінцевим результатом. а воно ще й все, сука, налаштовано як онкологічна тема - типу людина будь-які гроші занесе, лиш би вилікуватись .... от парелель та ж сама
MaJ0r Опубліковано: 19 квітня 2016 Опубліковано: 19 квітня 2016 матюкиблять, це якийсь піздец! щось все йде не по плану, останнє що мене добиває - хочемо з дружиною завагітніти, не вдається ніяк, все здається гараз, нічого критичного, так якісь незначні відхилення є, але загалом типу дружині зараз зробили одну процедуру, місяць ще не можна вагітніти. пішов я зі своєю спермограмою до уролга, каже є маленький запальний процес в простаті, але він хуй знати від чого... треба здати аналізи. здав мать його секрет простати і ніхуя не знайли, то ж треба приймати антибіоити широкого спектру дії і під час прийому не можна теж вагітніти. блять! а ще під час курсу ходити і хуячити масажі простати раз в день! і то блять без встановленого діагнозу ... просто якийсь малий запальний процес! МАЛИЙ ЗАПАЛЬНИЙ ПРОЦЕС, КАРЛ! зараз вже закінчиться в дружини період коли не можна вагітніти, а тепер мені сука йти і почитати приймати антибіоити і знов не можна! І я блять. на роздоріжжі - чи зачекати ще два місяці і нічого не робити, чи все ж робити щось з непевним кінцевим результатом. а воно ще й все, сука, налаштовано як онкологічна тема - типу людина будь-які гроші занесе, лиш би вилікуватись .... от парелель та ж сама вроде ребята писали что массаж простаты(ну по крайней мере пальцами) каменный век. П.С. Ты вступаешь на очень шаткую почву, так лечиться можно всю жизнь и до конца не вылечиться. Просто так пить какие-то мощные антибиотики не зная от чего, стоит ли?
yobilovus Опубліковано: 19 квітня 2016 Опубліковано: 19 квітня 2016 вроде ребята писали что массаж простаты(ну по крайней мере пальцами) каменный век. П.С. Ты вступаешь на очень шаткую почву, так лечиться можно всю жизнь и до конца не вылечиться. Просто так пить какие-то мощные антибиотики не зная от чего, стоит ли? так ото ж, тому я й вагаюсь, бо воно по інакшому не вийшло, може це треба зробити, але з іншої сторони - може не вийшло просто бо не вийшло, то ж не гарантія, що там і як, а як почати лікувтись, то можуть залікувати ...
Cardopusher Опубліковано: 19 квітня 2016 Опубліковано: 19 квітня 2016 Ну какой-то не конкретный диагноз. Точней я его вообще не увидел. Пусть врач конкретный ответ даст. Или иди у другому врачу. Есть ли на самом деле воспаление, что там за инфекция и тд. Зачем массажи каждый день тоже хз, при воспалении то. так ото ж, тому я й вагаюсь, бо воно по інакшому не вийшло, може це треба зробити, але з іншої сторони - може не вийшло просто бо не вийшло, то ж не гарантія, що там і як, а як почати лікувтись, то можуть залікувати ... Это дело простое)) Я думаю слишком много напрягаешься и переживаешь по этому поводу)) Сделай свое дело, как то на раслабоне)) Где-то на природке или отдыхе)
yobilovus Опубліковано: 19 квітня 2016 Опубліковано: 19 квітня 2016 Ну какой-то не конкретный диагноз. Точней я его вообще не увидел. та от теж думаю про те, що треба ще щось дивитись, в когось перепровіритись Сделай свое дело, как то на раслабоне)) Где-то на природке или отдыхе) та вже скоро буду й вприприжу і вприсядку )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз