my_fair_lady Опубліковано: 2 червня 2020 Опубліковано: 2 червня 2020 а уже присылали ? да, до сих пор таскаю на тренировки, довольно неплохие оказались)
my_fair_lady Опубліковано: 2 червня 2020 Опубліковано: 2 червня 2020 ну, значит эти теперь уже мужу? не влезет в размер ХС))) ну и вообще, они ж на мне их хотят видеть вроде :connie_xmas-moose:
OlegRO Опубліковано: 2 червня 2020 Автор Опубліковано: 2 червня 2020 так закажи ХХХХС , а сфоткаешься в старых))
Magnum_357 Опубліковано: 7 червня 2020 Опубліковано: 7 червня 2020 Сегодня на рынке видел деваху с тааааакой шикарной грудью, что просто пальчики оближешь) Фигура стройная, сама девчонка молодая, на вид ей лет 20-22. Грудь размера примерно 2,5, ближе к 3. Пока мама мерила сандали себе, я рассмотрел как только смог. Эх, вот бы потрогать такие тити и покусать)
Outlawif Опубліковано: 7 червня 2020 Опубліковано: 7 червня 2020 пальчики оближешь покусать Ах ты мой хороший!
Magnum_357 Опубліковано: 7 червня 2020 Опубліковано: 7 червня 2020 Блин, спалился я походу)) Вот что магия женских сисичек делает )
OlegRO Опубліковано: 7 червня 2020 Автор Опубліковано: 7 червня 2020 если видел на рынке, мог бы спросить сколько за потрогать?)))
Дід Опубліковано: 7 червня 2020 Опубліковано: 7 червня 2020 Вкусив кліщ, вдалося зняти зі шкіри лівої ноги,,а він живий-кліща понесу на дослідження і прийдеться здати аналізи на гамоглобулін(((пісдес печалька(((
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз