Перейти к содержанию

Моя Радость Дня :) / Печалька Дня :(

Рекомендуемые сообщения

• Ответов 8.6 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• my_fair_lady

890

• andreyyy

810

• OlegRO

796

• Outlawif

714

Топ авторов темы

Опубликовано

Хм, я такую штуку в секс-шопе покпал. Только розовую )

Опубликовано

У меня классика, родоначальник так сказать) В интернете брал.. надо был именно массажер, который изначально делался для массажа и уже потом в секс игрушку переквалифицировали. Как игрушка тоже хорош, но это уже тема для другого разговора :zhet:

Опубликовано

извращенцы!)

Опубликовано

Не без этого )

Опубликовано

Как-то такой массажер без девушки юзать не комильфо )

Опубликовано
Как-то такой массажер без девушки юзать не комильфо )
MaJ0r,

Я тоже так думал, он у меня пол года валялся не распакованный. Но оказалось, что он и без девушки очень даже хорош. В общем я больше не рукоблудю :zhet:

Опубликовано

Приїхавши сьогодні із ссилки пішов купити черешень. А продавець після черешень протягує великий стакан шовковиці і каже: "комплімент". Приємно завжди в такі моменти, тож на зворотньому шляху згадував схожі випадки, ті що найбільше відклалися в пам'яті опишу, звісно діяльність форумчан всім відома, тож тут не висвітлюватиму.

Дуже туго було з усім, включаючи транспорт, тому відносно легкі їхали з польового шпиталю Краматорська до Дніпра електричкою. До вагонів підвезли швидкими, а в дорозі супроводжували медики. Звісно їх увага була зосереджена на кількох важких, що лежали вздовж проходу на ношах, без свідомості і під крапельницями. Основна маса "наших" двох вагонів" були пневмонії, переломи і контузії, а називалося це переміщення оплачуване волонтерами, гордо-евакуація. По приїзду в головний шпиталь нас зустрічали небайдужі громадяни, переважно до 30 років, і з порога пригощали канапками, шоколадом, напоями та фруктами. Основну частину залишили по місцю, а мене з трьома іншими зі схожими проблеми посадили в Жука. Вже по темному гарна блондинка, розповідаючи анекдоти, везла нас в шпиталь міста Черкаське. Я тим часом розглядав неонові вивіски на вулицях і думав що "х*р нас хто зламає", коли навіть світська левиця, замість того щоб відзначати різдвяні свята з ріднею, везе чотирьох бородатих вояк серед ночі.

Якось, будучи по гражданці, займався документами і потрібно було кілька десятків різних копій. Коли дідусь що робив ксерокс на якусь мить завмер, взявши до рук посвідчення, не пройшло повз очей, та трохи напружило. Коли ж запитав про вартість, щоб не помилитися, сказав "безкоштовно". Ніколи б не подумав, що мені так запам'ятається двадцятка.

Приїхав на Нову Пошту в прифронтовому місті, і отримавши квитанцію на касі запитав у величезної черги біля віконця видачі:"Хто крайній?", а у відповідь тиша. Потім з під каси вийшла жіночка, наблизившись забрала з рук папірці з коротким словом "чекай". Вона забрала мої посилки зі своїми (як зараз пам'ятаю-фарма з магазу, смаколики від Дагота чи Молодого і випічка від подруги) та задавши кілька питань вручила дуже класні тактичні ноші, які власне і забирала з пошти. Досі підтримуємо зв'язок зі, це виявилася місцева жителька, автор книжки "Мій фронт" http://kapterka.com.ua/knigi-ato-kupit/knyga-miy-front

Повертався з відпустки в частину нещодавно, по зрозумілим причинам використовував бла-бла-кар. Водій мав їхати далі і висадити мене кілометрів за 5 в стороні від місця призначення, але накинув коло і підвіз куди треба. Коли ж хотів розрахуватися відповів:"не треба, це найменше що я можу для вас зробити"

Дуже воно круто закарбовується в пам'яті, надає ентузіазму та впевненості що все буде добре) :ua:

Опубликовано

Тогда добавлю.

Едем с товарищем на работу и на трассе заезжаем на заправку.

Там стоит тягач а на нем какаято приблуда, вроде танк но с бульдозерным отвалом, сверху гидравлический кран манипулятор. Сзади еще какаято приблуда инженерного назначения. И вся эта приблуда потасканная такая.

Рядом стоят 6 вояк и выглядят также помято как эта конструкция.

Подошли узнали едут из под мариуполя - везут на ремонт.

Пошли на заправку взяли всем по кофе и по пару пачек сигарет.

Я еще как некурящий приофигел с цены на сигареты.

(не подумайте что денег жалко было, просто я думал что сигареты стоят около 20 грн за пачку это если хорошие. Но то что под полтишок гривен за пачку.... )

Опубликовано

В зале заработали 3 кондиционера и теперь заниматься стало комфортно

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...