Outlawif Опубліковано: 23 червня 2020 Опубліковано: 23 червня 2020 Хм, я такую штуку в секс-шопе покпал. Только розовую )
MrGreenZ Опубліковано: 23 червня 2020 Опубліковано: 23 червня 2020 У меня классика, родоначальник так сказать) В интернете брал.. надо был именно массажер, который изначально делался для массажа и уже потом в секс игрушку переквалифицировали. Как игрушка тоже хорош, но это уже тема для другого разговора :zhet:
MaJ0r Опубліковано: 23 червня 2020 Опубліковано: 23 червня 2020 Как-то такой массажер без девушки юзать не комильфо )
MrGreenZ Опубліковано: 23 червня 2020 Опубліковано: 23 червня 2020 Как-то такой массажер без девушки юзать не комильфо ) MaJ0r, Я тоже так думал, он у меня пол года валялся не распакованный. Но оказалось, что он и без девушки очень даже хорош. В общем я больше не рукоблудю :zhet:
Jazzman Опубліковано: 26 червня 2020 Опубліковано: 26 червня 2020 Приїхавши сьогодні із ссилки пішов купити черешень. А продавець після черешень протягує великий стакан шовковиці і каже: "комплімент". Приємно завжди в такі моменти, тож на зворотньому шляху згадував схожі випадки, ті що найбільше відклалися в пам'яті опишу, звісно діяльність форумчан всім відома, тож тут не висвітлюватиму. Дуже туго було з усім, включаючи транспорт, тому відносно легкі їхали з польового шпиталю Краматорська до Дніпра електричкою. До вагонів підвезли швидкими, а в дорозі супроводжували медики. Звісно їх увага була зосереджена на кількох важких, що лежали вздовж проходу на ношах, без свідомості і під крапельницями. Основна маса "наших" двох вагонів" були пневмонії, переломи і контузії, а називалося це переміщення оплачуване волонтерами, гордо-евакуація. По приїзду в головний шпиталь нас зустрічали небайдужі громадяни, переважно до 30 років, і з порога пригощали канапками, шоколадом, напоями та фруктами. Основну частину залишили по місцю, а мене з трьома іншими зі схожими проблеми посадили в Жука. Вже по темному гарна блондинка, розповідаючи анекдоти, везла нас в шпиталь міста Черкаське. Я тим часом розглядав неонові вивіски на вулицях і думав що "х*р нас хто зламає", коли навіть світська левиця, замість того щоб відзначати різдвяні свята з ріднею, везе чотирьох бородатих вояк серед ночі. Якось, будучи по гражданці, займався документами і потрібно було кілька десятків різних копій. Коли дідусь що робив ксерокс на якусь мить завмер, взявши до рук посвідчення, не пройшло повз очей, та трохи напружило. Коли ж запитав про вартість, щоб не помилитися, сказав "безкоштовно". Ніколи б не подумав, що мені так запам'ятається двадцятка. Приїхав на Нову Пошту в прифронтовому місті, і отримавши квитанцію на касі запитав у величезної черги біля віконця видачі:"Хто крайній?", а у відповідь тиша. Потім з під каси вийшла жіночка, наблизившись забрала з рук папірці з коротким словом "чекай". Вона забрала мої посилки зі своїми (як зараз пам'ятаю-фарма з магазу, смаколики від Дагота чи Молодого і випічка від подруги) та задавши кілька питань вручила дуже класні тактичні ноші, які власне і забирала з пошти. Досі підтримуємо зв'язок зі, це виявилася місцева жителька, автор книжки "Мій фронт" https://kapterka.com.ua/knigi-ato-kupit/knyga-miy-front Повертався з відпустки в частину нещодавно, по зрозумілим причинам використовував бла-бла-кар. Водій мав їхати далі і висадити мене кілометрів за 5 в стороні від місця призначення, але накинув коло і підвіз куди треба. Коли ж хотів розрахуватися відповів:"не треба, це найменше що я можу для вас зробити" Дуже воно круто закарбовується в пам'яті, надає ентузіазму та впевненості що все буде добре) :ua:
Главмех Опубліковано: 26 червня 2020 Опубліковано: 26 червня 2020 Тогда добавлю. Едем с товарищем на работу и на трассе заезжаем на заправку. Там стоит тягач а на нем какаято приблуда, вроде танк но с бульдозерным отвалом, сверху гидравлический кран манипулятор. Сзади еще какаято приблуда инженерного назначения. И вся эта приблуда потасканная такая. Рядом стоят 6 вояк и выглядят также помято как эта конструкция. Подошли узнали едут из под мариуполя - везут на ремонт. Пошли на заправку взяли всем по кофе и по пару пачек сигарет. Я еще как некурящий приофигел с цены на сигареты. (не подумайте что денег жалко было, просто я думал что сигареты стоят около 20 грн за пачку это если хорошие. Но то что под полтишок гривен за пачку.... )
Magnum_357 Опубліковано: 26 червня 2020 Опубліковано: 26 червня 2020 В зале заработали 3 кондиционера и теперь заниматься стало комфортно
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз