karlito78 Опубліковано: 25 вересня 2020 Опубліковано: 25 вересня 2020 ехал с зала, перед впереди едущим авто резко повернул влево велосипизд, он оттормозился, я тоже. но из за дождя - догнал(. капот согнуло пополам. блин, велосипизд смылся, а я без авто. тот что спереди без претензий, и все живы - радость. но немного и печалька - расходы, где не ждал
Outlawif Опубліковано: 26 вересня 2020 Опубліковано: 26 вересня 2020 Велосипедисты конечно кошмар водителя... Но дистанцию держать надо (
$l@ventiy Опубліковано: 26 вересня 2020 Опубліковано: 26 вересня 2020 Да уж. На дороге дебилов с каждым годом все больше и больше(
Lubonchic Опубліковано: 26 вересня 2020 Опубліковано: 26 вересня 2020 Рыбалка) У мужа с сыном, а у меня кофе в шезлонге, и, возможно, даже поплаваю
OlegRO Опубліковано: 26 вересня 2020 Автор Опубліковано: 26 вересня 2020 и, возможно, даже поплаваю за рыбой?)) :connie_23:
Lubonchic Опубліковано: 26 вересня 2020 Опубліковано: 26 вересня 2020 Скорее за крючками на резинке) обычно меня отправляют грузик бросить/грузик вытянуть)
serggol84 Опубліковано: 1 жовтня 2020 Опубліковано: 1 жовтня 2020 Всем доброе утро! На форуме есть юристы? Нужна консультация по пришествию. Можно в личку. Буду очень благодарен. Может кто посоветует или даст контакты толкового в Киеве!!! Заранее спасибо!
XXR XXX Опубліковано: 1 жовтня 2020 Опубліковано: 1 жовтня 2020 ты обознач юристы в каком направление
XXR XXX Опубліковано: 1 жовтня 2020 Опубліковано: 1 жовтня 2020 так це тобі не обов*язково киівський,любого нормального адвоката а він тобі розтлумаче що казати що писати і як діяти, можеш навіть зі ншого міста ,зараз судові засідання і онлайн проводяться
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз