Перейти до публікації

Моя Радость Дня :) / Печалька Дня :(

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

нет-нет, то, о чем я говорю еще не допилено.

Пока выращивают недозубы в экспериментальных программах.

Крыскам там всяким.

Вообще несколько направлений есть, по которым работают на пути к выращиванию новых зубов.

Но еще нет такой обкатанной технологии, что гарантированно вырастят полноценный зуб, насколько я знаю.

• Відповіді 8,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• my_fair_lady

890

• andreyyy

810

• OlegRO

796

• Outlawif

714

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
то захлебывание слюной. Да, знаю, отсос, все дела. Но все равно, если зуб самый дальний, если работа какая-то сложная. Нужно пасть разявить на максималку, закинуть голову и долго сдерживать в глотке слюни, которые щекочут и дают позыв к кашлю.
andreyyy,

От уяви собі недавно лікував восьмий верхньої щелепи і зовсім не закидав голову, а пащеку так взагалі не сильно розявляв-мене так було перехилено, шо здавалося можна дістати стравохід та й кільце спеціальне вставили мені для фіксації розмірів утвореного моїм ротом отвору...

Щодо слюни-хз, отсос такий, шо пісдес-немає ніякого дискомфорту...

Опубліковано:

Вперше заліз в цю тему на форумі. Бо раніше якось все наживо таке обговорював. А зараз, таке враження що життя розділилося на дві частини: до того як почав ютуб канал і після. Така дрібниця, тим більше що раніше в інстаграмі не раз відео робив.

Відношення людей змінилося кардинально. Що місяця міняється. Спочатку було - ха ха, подивіться на дурачка, він думає що він "блогер". Потім - та ти вже всіх дістав зі своїми відео. Зараз вже всі нормально реагують, але такі всі не щирі стали... Не знаю як пояснити.

Щось схоже було коли в спортзал пішов - спочатку сміялися, що не накачаюся ніколи, потім поради дибільні свої давали, тепер я просто всіх нах%;№ шлю хто мені не подобається.

Але зараз. Якщо когось попросити про послугу - то в кращому випадку вони відмовлять, а в гіршому - допоможуть так, що просто все буде зіпсовано. Дурна тема - робити все самому, але тільки хтось приходить на допомогу - відео просто зіпсовані, або пропадають з кінцями в людей які мали його змонтувати ще місяць тому.

І це ніяка не заздрість, бо нема чому заздрити, там підписок на ютубі 70 штук, це пшик. Та і відео специфічні(я не особливо заморочуюсь над якістю, бо тоді би не було жодного відео взагалі), не факт що з того щось буде і я на це не розраховую, просто роблю.

Все. Я виговорився)

Опубліковано:

:Koshechka_08: :Koshechka_08: :Koshechka_08:

:connie_running: :connie_running: :connie_running:

Юххууу.... завтра утром уже буду в Буковеле на лыжах!

Как я долго этого ждал.

А погодка шепчет )

Опубліковано:

имхо

или ты блоггер или просишь других смонтировать видео/звук/тощо

надо выбирать

Опубліковано:
или просишь других смонтировать
OlegRO,

єдиний блогер що я знаю робить все сам - Птушкін, і то він феномен якийсь. Це нереально самому робити добре. Там на 5 хв відео і звуку може бути роботи два дні

Опубліковано:

я хз вашу тусовку, но для меня как рядового зрителя них-я не волнует ваши 2х дневные бдеяния над пятью минутами

Ценность имеет только информация

если я в ролике различаю слова и изображение - это винвин

но если там эффекты болливуда, а ценность содержания минус два, то..

все в этом мире гениальное построено на простоте

и цифровой мир - не исключение

репостят и выводят в топ сюжет

сюжет, а не оформление

если 14-летний снял на калькулятор видос где он колет трен и демонстрирует форму на нем,

то его перепостили 80% американских кочек и сми с криками айяйяй

думаешь они скучали по съемкам на калькулятор? нет, цепляет содержание

я когда начинал инсту, скачал какую-то крякнутую фильмору и через пару дней клепал ролики,

за которые в зале все спрашивали "а ты видеомонтажер??? ОООо"

Опубліковано:

Так чому не продовжив ці відео? Це класна реклама для тренерів. Та і задоволення якесь від тих відео є, типу креативізм.

Я не маю на-жаль шок контенту, чи супер секретів. Чи форми хорошої, та і зовнішність не найкраща, хе хе, і говорити не вмію професійно, треба виправляти монтажем. Я дописав і сам не знаю нащо я то знімаю))) просто подобається процес. А з часом може щось з того буде.

Опубліковано:

я не тренер, запал креативить прошел

треба виправляти монтажем
Finanse, как скажешь, в любом случае, мне нравится что ты делаешь

Опубліковано:
Там на 5 хв відео і звуку може бути роботи два дні
Finanse,

может быть и гораздо больше

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...