Jazzman Опубліковано: 11 березня 2021 Опубліковано: 11 березня 2021 морской котяра наверное ) ) ) :l_diver: Нєа, звідти встиг в останній момент забрати дументи, ще б день/два і все, контракт підписаний. Ну і вони цілком публічні.
$l@ventiy Опубліковано: 11 березня 2021 Опубліковано: 11 березня 2021 Небось в "альфу" попал)) вебкамщиц будете пугать?))
Jazzman Опубліковано: 11 березня 2021 Опубліковано: 11 березня 2021 Небось в "альфу" попал)) вебкамщиц будете пугать?)) Під подібні постанови не підписуюся, були варіанти в той же корд. В альфу об'єктивно не витягну по фізо, навіть приділивши пару років підготовці. Коротше не має значення, армія.
Cardopusher Опубліковано: 12 березня 2021 Опубліковано: 12 березня 2021 Наверное военная разведка) Или "Диверсионно-разведывательное" Ждём полыхание кремля в ближайшее время.
Jazzman Опубліковано: 12 березня 2021 Опубліковано: 12 березня 2021 Їду зараз в маршрутці міжобласній. Обходили фуру на швидкості ~90 і як почало блд кидати в один момент. То на зустрічну, то під фуру, поки вдалося вирівнятись. Справ на 10 секунд, а враження, наче пару мін ляпнули поряд, а я серед голого поля і тільки "бля-бля-бля-хууух, бля-бля-бля-хууух" :bt:
Outlawif Опубліковано: 26 березня 2021 Опубліковано: 26 березня 2021 Вчера первый раз за 3 месяца попал в зал. Печалька: дрыщ дрыщом, разминочные веса неподъемно тяжелые, в зеркале беда, на пампе выгляжу меньше чем раньше на холодную. Радость: какое же офуительное ощущение после тренировки, когда все мышцы гудят от усталости, голова разгрузилась, неописуемый кайф.
Lubonchic Опубліковано: 26 березня 2021 Опубліковано: 26 березня 2021 В зал попал - это радость) А печальку, как Леопольд, переживём!)))
Lubonchic Опубліковано: 2 квітня 2021 Опубліковано: 2 квітня 2021 Меня сначала взломали, а потом удалили аккаунт в инстаграмм. Бизнеса и рекламы никакой не веду, но блин, там важные для меня переписки, шоппинг. Я теперь не помню что и где я заказала((( Попробуй найди теперь все контакты.
XXR XXX Опубліковано: 2 квітня 2021 Опубліковано: 2 квітня 2021 в мене шось вчора інста теж глючила, увесь час викидувало з неі
OlegRO Опубліковано: 2 квітня 2021 Автор Опубліковано: 2 квітня 2021 настало прекрасное время поиска новых продавцов
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз