Outlawif Опубліковано: 25 квітня 2021 Опубліковано: 25 квітня 2021 Зародыш качалки норм, еще бы для приседа стойки и вообще ничо не надо больше )
Дід Опубліковано: 29 квітня 2021 Опубліковано: 29 квітня 2021 Сьогодні в простій ситуації стукнув авто, що було поруч припарковане, ну йоба..а..рот, потратив дві години на фото аварії та документів людини, машину якої трішки пом"яв, добре що хоч каско все покриє, от я "обморок" :ireful2:
Outlawif Опубліковано: 30 квітня 2021 Опубліковано: 30 квітня 2021 Не парься, я так не раз делал )) Ни одного дтп на скорости выше 20км/ч, но несколько раз были приключения на парковках и прочих узких местах. Люблю миллиметры ловить )) Последний раз порша царапнул. Тупанул с вызовом копов, надо было по европротоколу разъехаться, там почти незаметные царапины что у меня, что у порша, весь ремонт, в смысле покраска, на двоих 15 не больше, каско по европотоколу до 50 покрывает.
Finanse Опубліковано: 30 квітня 2021 Опубліковано: 30 квітня 2021 Я спочатку уявив ситуації що ви без машини стукнули на парковці авто. Типу зі злості :jm: "Все буде добре!!!" добре що конфлікт цивілізовано вирішили)
Outlawif Опубліковано: 30 квітня 2021 Опубліковано: 30 квітня 2021 Мое доброе лицо и приветливая улыбка всегда располагают к себе и к решению вопросов цивилизованно )
Finanse Опубліковано: 30 квітня 2021 Опубліковано: 30 квітня 2021 Добре лице, привітна посмішка і пульсуюча вена на біцепсі
Jazzman Опубліковано: 30 квітня 2021 Опубліковано: 30 квітня 2021 Писав нещодавно про поранення снайпером в шию побратима, з яким ще в 15 з одного казана їли. Були хороші прогнози, а в понеділок впав в кому, мозок відмирає. Краще не вижити в таких випадках, як на мене.
Jus Опубліковано: 5 травня 2021 Опубліковано: 5 травня 2021 Черт возьми, до чего же классная штука этот перкусионный массажер! Нарадоваться не могу... Никакие массажисты и рядом не стоялию Шикарно!
Franklin78 Опубліковано: 5 травня 2021 Опубліковано: 5 травня 2021 Jus- кинь пожалуйста ссылку где брал.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз