XXR XXX Опубліковано: 5 травня 2021 Опубліковано: 5 травня 2021 Черт возьми, до чего же классная штука этот перкусионный массажер! Нарадоваться не могу... Никакие массажисты и рядом не стоялию Шикарно! дякую за відгук !) я вже теж хочу замовити такий самий як в тебе)
Jus Опубліковано: 5 травня 2021 Опубліковано: 5 травня 2021 Jus- кинь пожалуйста ссылку где брал. Я подозреваю, что ozon.ru в Украине не работает ) Их вообще миллион похожих, нужно читать отзывы, одни чаще разваливаются, которые подешевле, у этого много отзывов положительных было фирма MDHL 30 скоростей их куча сейчас очень похожих
Franklin78 Опубліковано: 6 травня 2021 Опубліковано: 6 травня 2021 Спасибо! По названию нашел- во многих инет магазинах Украины есть.
Jazzman Опубліковано: 7 травня 2021 Опубліковано: 7 травня 2021 Писав нещодавно про поранення снайпером в шию побратима, з яким ще в 15 з одного казана їли. Були хороші прогнози, а в понеділок впав в кому, мозок відмирає. Краще не вижити в таких випадках, як на мене. Помер.
XXR XXX Опубліковано: 11 травня 2021 Опубліковано: 11 травня 2021 Показать Привіз шматочок щастя з Каніва ) Показать
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз