Cardopusher Опубліковано: 15 травня 2021 Опубліковано: 15 травня 2021 На ровном месте пару соток $ про**л. люблю по вечерам иногда в покер катнуть. играю в за несколькими столами. В обеих турнирах уже в призах.. На одном выживаю, на втором лидер турнира 1 из 100 оставшихся из 3500игроков. Попутал столы и заколол алл ин с говном почти на весь стек... Хорошо хоть турнир не дорогой...
Attila Опубліковано: 11 червня 2021 Опубліковано: 11 червня 2021 Сегодня у меня выигран бой, но не война - суд отменил взыскание с меня по транспортировке газа.Подробностей не знаю - занимался адвокат, я получил только ухвалу суда. Хоть и дороже выходит, чем сам долг, но тут дело принципа.
OlegRO Опубліковано: 11 червня 2021 Автор Опубліковано: 11 червня 2021 поздравляю, это дорогого стОит
Jazzman Опубліковано: 13 червня 2021 Опубліковано: 13 червня 2021 Ставлячи на корч акумулятор, примудрився потягнути якийсь м'яз під лівою лопаткою. Тренування накрилося мідним тазом.
$l@ventiy Опубліковано: 13 червня 2021 Опубліковано: 13 червня 2021 Намаж чимось на кшталт Дип риліф або Фастум гель.
Faust Опубліковано: 14 червня 2021 Опубліковано: 14 червня 2021 Сушке и ремонту уже не поддается? Или утопил с концами, и он ушел на дно?
promius Опубліковано: 17 червня 2021 Опубліковано: 17 червня 2021 Посеял заднее крыло с лисапеда. Отцепилось по дороге. (
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз