Faust Опубліковано: 3 липня 2021 Опубліковано: 3 липня 2021 То шо я дарил не ломается ) наш человек, при желании, всё что угодно поломает )))
Jazzman Опубліковано: 3 липня 2021 Опубліковано: 3 липня 2021 Неочікувано дідка побачив. За кілька сот метрів до позицій противника, біля наших позицій. Там все рознесено в день, його хата теж зруйнована обстрілами, він же обладнав малесеньку літню кухню ,3×2 метри і там живе. Топить пічкою, електроенергія відсутня. Військові годують, то й перебивається якось. Незручно було фотографувати. Кілька хвилин поговорили, підігріли його та і поїхали далі.
JOCKER Опубліковано: 3 липня 2021 Опубліковано: 3 липня 2021 с этой стороны такие же люди так же живут без света хлеб гуманиторкой получают остальное с огорода
Cardopusher Опубліковано: 3 липня 2021 Опубліковано: 3 липня 2021 После сложной недели, 3 ночей недосыпа, сегодня тупо весь день спал. Вставал только поесть. Сейчас проснулся к футболу. Даже не помню чтобы когда-то так долго спал. Состояние слегка ватное, но такое удовлетворенное)
Jazzman Опубліковано: 25 липня 2021 Опубліковано: 25 липня 2021 Стою такий в черзі на касі супермаркета, чую на фоні якийсь звук з'явився. Ну я ж увесь в думках, мало хто там відомиси дивиться... Через пару хвилин всі угорають, думаю певне щось забавне, а що? Ага, звук з мого кармана, може дзвонить хтось? Звук нерозбірливий, дістаю, а там, в Опері, відкрита парнушка, що колись завантажував. Забавно вийшло, підняло настрій)
Jus Опубліковано: 30 липня 2021 Опубліковано: 30 липня 2021 а у меня племяшка родилась сегодня! 3500 г 50 см )))
OlegRO Опубліковано: 30 липня 2021 Автор Опубліковано: 30 липня 2021 ого, поздравляю! ты ее маму тестостероновыми губами не целовал во время беременности?:s093:
Lubonchic Опубліковано: 30 липня 2021 Опубліковано: 30 липня 2021 Принимай поздравления, дядя Костя!)))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз